FORSIDEN KONTAKT UKENS BLOGG INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

Nok er nok for pokker!

I dag står Malala på scenen og tar i mot fredspris, og her sitter du å provoserer deg over en undertøysreklame. Nå er jeg lei. Slutt å hell bensin på bålet for pokker.

13 kommentarer

10.12.2014 kl.20:05

Enig med deg ha en god kveld

Celina Stamper

10.12.2014 kl.20:57

AMEN :)

kokketor

10.12.2014 kl.21:32

Kontrastane er harde. Gjeld å velge det som betyr noe, som virkeleg gjer ein forskjell.

inmyheels

11.12.2014 kl.00:30

Anonym: ;)

inmyheels

11.12.2014 kl.00:30

Celina Stamper: OHYES!

MsHildur90

11.12.2014 kl.17:08

Hva handler dette om? :)

inmyheels

11.12.2014 kl.21:55

MsHildur90: jeg henviser til du i teksten som en måte å henvise til alle oppmerksomheten kropp får i medier og at dette er noe store deler av befolkningen bryr seg om. Utrolig dumt å provoseres over en reklame av en tynn dame (i denne omgang en Cubusreklame, men man ser denne type debatt komme med gjevne mellomrom så jeg synes det var uvesentlig å skrive hvem, hva og hvorfor). Jeg tror heller ikke det hjelper å fordele "skyld" når det handler om kropp. Noen blir såret og føler press uansett hvilken vei man peker. Er man urolig for noen man er glad i tror jeg det er mer effektivt å kartlegge den spesifikke situasjonen og evt. prøve å gjøre noe med det. Man kan ikke skjerme mennesker fra kropp uansett om man ikke ser tynne damer i reklamer lenger. Treffer man mennesker så ser man også kropper, det er ikke til å unngå. Det blir heller ikke mindre kroppspress av mer oppmerksomhet rundt nemlig kropp. Derav setningen med bensin på bålet. Jeg synes det er på tide at dette blåser over og at mediene har litt andre ting å henge fingrene i. Det er desverre sånn at kropp selger og jeg tror ikke ballen legges død med det første. Kanskje aldri.. :)
Enig med deg der ja :)

inmyheels

12.12.2014 kl.01:32

Audhild :) Mamma til lille William <3: ;)

MsHildur90

12.12.2014 kl.16:48

Hehe ok :) Tja assa på et vis har du jo rett, men samtidig føler jeg ikke vi bare skal godta at alt handler om sex og kropp nå til dags. Kvinnelige artister må nesten selge seg selv for å få oppmerksomhet, og mannlige artister bruker kvinnelige kropper for å få oppmerksomhet. Det er ikke lenger fokus på god musikk og talent, men hvordan folk ser ut osv, med enkelte unntak da. Tenker på alle disse "moderne" kvinnelige artistene som egentlig er veldig flinke, men som man bare kjenner ut ifra at de er halvnakne på videoene sine og oppfører seg som prostituerte.

Men noen ganger er media veldig raske med å kritisere. Slik som den Cubusreklamen (om vi tenker på samme reklame da). Tingen er jo at folk kommer i ulike størrelser, og noen er også naturlig veldig tynne, uten å være syke eller en dårlig rollemodell, og da blir det litt dumt å kritisere bare fordi modellen er tynn. Om modellen er sykelig tynn blir det noe annet.

Dessverre selger sex, og jeg tviler på at det kommer til å slutte noen sinne. Men man ser jo at det i det siste har kommet en del nye artister som er det helt motsatte av normen når det kommer til nakenhet osv, så kanskje vil det bli mindre på moten å selge på sex etterhvert? Men all mote kommer stadig vekk tilbake (slengbukse for eksempel) =) Så vi kommer aldri til å bli kvitt dette :)

inmyheels

12.12.2014 kl.18:52

MsHildur90: Hvis jeg forstår deg rett, er vi er helt enige. Det er vi forbrukere og publikum som kan styre hva vi vil gi oppmerksomhet. Jeg vil applaudere talent, uavhengig om man er tykk eller tynn :)

MsHildur90

13.12.2014 kl.01:13

Haha ok ;) Ja altså jeg tenker slik at alle sammen har noe som gjør dem vakre, og dessuten er det personlighet osv som er viktigst. Om jeg tenker på vennene mine så tenker jeg ikke "stor nese, tynt hår osv osv" men isteden ser jeg bare det jeg liker på et vis :)

celinaholm5

14.12.2014 kl.17:30

Hei, jeg lurte på ossen du får den forside skriften du har nedenfor forside bilde ditt, kan du plis hjelpe meg!!!!!!!:)

Skriv en ny kommentar

inmyheels

inmyheels

24, Kristiansand

Jeg er Kristiane og jeg kommer fra Kristiansand men bor nå i Oslo. Her bor jeg sammen med kjæresten. Drømmen min er å bli jordmor og det målet skal jeg nok nå til slutt. Ris og ros tas imot med takk. ENJOY!

INSTAGRAM

Annonser

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits