FORSIDEN KONTAKT UKENS BLOGG INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

page 338 of 365

Jeg husker godt når disse sidene med hvor langt vi hadde kommet i året florerte rundt på nettet. Mest i januar og februar, også dabbet det helt av til sommeren. Jeg fikk en sånn shit-det-er-jo-ikke-lenge-siden-jeg-var-på-side-2-følelse her om dagen. Hvor blir det egentlig av tiden? Og er det verdt å lese den boken jeg har "skrevet" hittil i år? Jeg føler meg så gammel når jeg begynner å snakke om hvor fort tiden går. Uansett så kan ingen av oss få tilbake gårsdagen, og det er ingen vits i å bare leve i fremtiden for da glemmer man fort å leve i nuet. Dessuten sier noen at gud ler når mennesker legger planer, og det tror jeg ofte det kan være noe i. Vi kan ikke alltid ha kontroll på hva som skal skje og hvordan, men vi har likevel mulighet til å gjøre noe akkurat nå. Siste sjanse til å gjøre dagen i dag til en dag å huske. Nyt siste rest av 2014, for til neste år er det over og det kommer ikke tilbake.

3 kommentarer

05.12.2014 kl.18:52

Ha en god fredags kveld

kamerailomma

05.12.2014 kl.19:19

Sånne innlegg skremmer meg litt, fordi jeg kan ikke nyte nuet. Og jeg kan heller ikke se frem. Men jeg ser opp til de som skriver slik du gjør. Og derfor ønsker jeg deg en riktig god fredag! Håper julen din blir fin.

angsttvang

06.12.2014 kl.08:21

Kloke ord :-)

Skriv en ny kommentar

inmyheels

inmyheels

24, Kristiansand

Jeg er Kristiane og jeg kommer fra Kristiansand men bor nå i Oslo. Her bor jeg sammen med kjæresten. Drømmen min er å bli jordmor og det målet skal jeg nok nå til slutt. Ris og ros tas imot med takk. ENJOY!

INSTAGRAM

Annonser

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits