FORSIDEN KONTAKT UKENS BLOGG INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

Livlig lørdag på løkka

Denne lørdagen har vi tatt oss en snartur på løkka for litt herlig mat og litt herlig shopping. Himmel, det høres ut som jeg er på shopping rett som det er, og det er jeg jo. Men det skader vel ingen med litt shopping. Og spesielt ikke secondhand shopping. Gjenbruk er alltid fint. På Grünerløkka befinner foressten de beste secondhand butikkene seg. Så hvis du befinner deg i Oslo og vil kjøpe litt gjenbruk anbefaler jeg butikkene rundt Ryes plass. For å få med meg typen på shopping måtte jeg også lokke med litt dining. Så da plasserte vi stjertene vår på The Nighthawk Diner, en plass som er inspirert av amerikanske dinere. Det er veldig populært der og det var til og med kø for bord allerede rundt 13-tiden. Men køen gikk fort unna og maten og drikken er nydelig. Og hvis du vil ha deilig svart kaffe er dette plassen å gå. Man ser aldri bunnen av koppen fordi man hele tiden får påfyll.

En skikkelig herlig lørdag! Nå har typen skrudd på fotball på TV og da blir det fort pensumlesning på denne jenta. I morgen står 15 timer jobb for tur så da må jeg forhåndsskrive et par innlegg til dere. Håper dere får en fin lørdag og en deilig helg!

-k-

#secondhand #shopping #diner #grunerløkka #lørdag #bilder #blogg

7 kommentarer

Therese Bråthen<3

13.09.2014 kl.16:44

Super herlige bilder, så ut som en kjempe koselig diner :) Kos deg med pensumlesing og jobb i morgen :) ha en fortsatt herlig helg :)

inmyheels

13.09.2014 kl.17:30

Therese Bråthen: Tusen takk! Jeg koser meg så godt det er mulig med lesningen. Håper du også får en deilig helg!

Therese Bråthen<3

13.09.2014 kl.17:53

Tusen takk for det :)

inmyheels

13.09.2014 kl.18:36

Therese Bråthen<3: <3

Nikita <3

13.09.2014 kl.20:34

Så koselig :D

Kristin

14.09.2014 kl.13:59

Herlige bilder! :D

Var på Grünerlløkka for første gang i livet nå i sommer (bor ikke i Oslo altså ;)), og må si det fristet til gjentakelse! Vi kjøpte oss iskaffe på et sted hvor de visstnok har "Norges beste kaffe". Jeg husker selvsagt ikke navnet.. Så var vi innom et bakeri og kjøpte kanelboller, før vi satt på en benk ved den fontenen og kosa oss i sola :)

Butikkene rakk jeg ikke å titte så mye i den gangen, men neste gang, da! :D

God søndag!
Fine bilder :)

Skriv en ny kommentar

inmyheels

inmyheels

24, Kristiansand

Jeg er Kristiane og jeg kommer fra Kristiansand men bor nå i Oslo. Her bor jeg sammen med kjæresten. Drømmen min er å bli jordmor og det målet skal jeg nok nå til slutt. Ris og ros tas imot med takk. ENJOY!

INSTAGRAM

Annonser

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits