FORSIDEN KONTAKT UKENS BLOGG INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

Klagemuren

Frustrasjonen må ut og da er det deilig å kunne få utløp for det på bloggen. Her er ukas klagemur.

Himmel og hav så mange ufine folk man kan treffe på byen. Jeg må rett og slett fortelle dere litt om lørdag kveld. Dere vet jo allerede at jeg var på sommerfest hos min kusine. Jeg koste meg sånn sammen med masse flotte mennesker og etterhvert var det klart for å ta festen videre på byen. Alle sammen kom seg til byen, men der mistet vi hverandre litt. Eller samboeren min hadde gått i forveien sammen med to andre og de hadde gått inn på et utested her i Kristiansand. Resten av gjengen ville gå en annen plass så jeg sa til dem at jeg kunne møte dem der litt senere. Jeg ville jo selvølgelig være sammen med kjæresten min. Det er ikke så ofte vi er ute på byen lenger så da er det koselig å være sammen når vi først slår oss løs. Jeg stilte meg i kø på utestedet helt alene. Ganske lang kø, men det gikk ganske radig og det var god bevegelse i køen. Så kommer det plutselig ei jente og trenger seg inn rett forann meg. Hun har også med seg hele jentegjengen sin på fem hvinende jenter som også skulle trenge seg inn i køen. Jeg prikker den første jenta på skulderen og ber henne ta med seg gjengen og stille seg bakerst i køen, da glefser hun til og sier "Vinneinnen min står og spyr på andre siden av gaten, jeg skal passe plassen for henne". Jeg trenger meg forann hele gjengen og da sier hun "ja, så lenge det bare er deg går det greit". Det eneste jeg klarer å svare er "Synd du må bruke en venninne som spyr for å slippe unna ti minutter med kø".

Jeg skjønner jo at hun antakeligvis ikke hadde noen venninne som spøy på andre siden av gaten. Jeg bare synes det var en merkelig unnskyldning å snike i kø fordi du har en venninne som spyr og som antakelig ikke skal inne på utestedet uansett, men heller hjem og få i seg en liter med vann før hun treffer puta. Det er mange ufine fulle folk på byen og jeg hadde nesten glemt dem. Også må jeg bare klage på enda en ting ved dette utestedet. Vaktene er helt elendige i jobben sin. Det er så mye kaos og rot og mindreårige at det nesten er litt skummelt. Forresten så snakker jeg om utestedet Harveys som absolutt ikke har den samme gamle skjarmen den hadde før. Jeg vet at jeg har blitt eldre, men sååå gammel er jeg da ikke? Tipper jeg holder meg unna Harveys så lenge det ikke er billig øl der, kanskje jeg holder meg unna da også. Det har to for en på torsdager og halvpris på ølen hver første mandag i månden. Forbered deg på å bli våt, her regner det fra alle kanter.

Det var ukas klagemur. Kanskje det kommer en neste uke også. Vi får se.

Skrives!
#kaos #klagemur #blogg #bilde #fest #sommer

12 kommentarer

kontorlærlingen

23.06.2014 kl.13:03

Kjenner til følelsen!

Been there done that for å si det sånn!

Men håper du får en fin uke i hvertfall!

kidsandcake

23.06.2014 kl.13:08

Slike slipper man aldri unna, å de fins i alle aldre å kjønn :-P

Bra du hadde guts til å si ifra i hvert fall :)

Sandra Hage

23.06.2014 kl.13:24

Har vært borti et par ufine mennesker på byen jeg og.. ikke hyggelig :(

Ha en fin dag :)

Linn Irene

23.06.2014 kl.14:19

Harveys synes jeg er en fin pub for å se fotball kamper og spise en god hamburger, muligens ta seg en tur på en torsdag.. Men på lørdagene holder jeg meg langt unna, for da er det altfor mange folk der.. Det er veldig synd! Og jeg føler meg nesten litt gammel selv siden jeg foretrekker Caledonien før jeg har fylt 22 ;p
Skjønner at du reagerte på jenta i køa. Det hadde jeg også gjort.

Vida

24.06.2014 kl.12:29

Sniker er utrolig slitsomme, tenk hvor mye kaos det hadde vært om alle skulle snike seg forbi hverandre. Håper kvelden var fin da du først kom deg inn :)

inmyheels

24.06.2014 kl.19:59

kidsandcake: ;)

inmyheels

24.06.2014 kl.19:59

Sandra Hage: takk, du også ;)

inmyheels

24.06.2014 kl.19:59

Audhild :) Mamma til lille William <3: ;)

inmyheels

24.06.2014 kl.20:00

Vida: kvelden ble veldig fin når jeg gikk til et annet utested ;)

kristinamor

26.06.2014 kl.01:15

Fysj, finnes så utrolig mange "ekle" folk, som ikke kan oppføre seg og gjøre ting på skikkelig vis.. Noen damer - er bare ikke damer ;)

Anndrea

28.06.2014 kl.23:41

skjønner frustrasjonen! utrolig mange som mangler både hjerneceller og manérer.....

Skriv en ny kommentar

inmyheels

inmyheels

24, Kristiansand

Jeg er Kristiane og jeg kommer fra Kristiansand men bor nå i Oslo. Her bor jeg sammen med kjæresten. Drømmen min er å bli jordmor og det målet skal jeg nok nå til slutt. Ris og ros tas imot med takk. ENJOY!

INSTAGRAM

Annonser

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits