FORSIDEN KONTAKT UKENS BLOGG INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

Trøbbel i paradis

Jeg må bare starte dette innlegget med å si. WOW. For en respons på konkurransen i forrige innlegg!!! Det hadde jeg absolutt ikke forventet og det er så himla gøy! Mange har meldt seg på og jeg vurderer å kjøpe inn tre lip balmer til så jeg kan trekke ut to vinnere. Hehe* Hvis du vil være med å konkurrere om tre Baby Lips så kan du klikke deg inn på konkurransen HER.

Over til noe litt kjedeligere. Jeg tror kameraet mitt har tatt sånn halvveis kvelden. Tekniske duppeditter vil meg vist ikke godt for tiden. Det sier at det er feil å objektivet også vil det ikke fokusere. Noen ganger blir bildene nesten hvite og noen ganger blir de helt mørke. Det har ikke vært sånn tidligere. Har noen et tips eller to som jeg kan prøve? Kameraet heter Fujifilm XF1. Jeg tror jeg må stikke innom der vi kjøpte det og se hva de kan gjøre for meg når jeg kommer hjem, eller så må pappa hjelpe meg. Enn så lenge må jeg bare gjøre så godt jeg kan. Også får jeg spe på med litt mobilbilder også. Bilder må jeg jo ha.

Over til noe enda kjedeligere. Igår skulle jo være den store stranddagen vår. Vi skulle ha med kald øl, musikk, bok og kort og kose oss i mange timer på stranden. Vel det ble tre kvarter og en dukkert så pakket vi sammen og syklet hjem igjen. På sykkelturen til stranden ble samboeren min solbrent på skuldrene men med en gang vi hadde campet på stranden forsvant den deilige sola og ble erstattet av mørke lumske skyer. Jeg fikk heldigvis et utrolig kult bilde, så turen var ikke helt forgjeves.

I dag tror jeg solen har bestemt seg for å vise seg. Mulig det blir bassenget fremfor stranden i dag. Vi får se hva som passe best. Jeg har også lyst til å innom enda et outlett. Hehe. Jeg har vist fått blod på tann av alle avslagene outlettene frister meg med. Pengene brenner i lommeboka. heldigvis får jeg mer for mindre på outlettene.

Skrives!

#strand #konkurranse #bilde #blogg #kamera #kjedelig #shopping #sol #sommer #babylips #vinn

 

8 kommentarer

Helene Viktoria

09.06.2014 kl.20:27

Ser ut som det ble det tordenværet etterpå :) har jeg rett?

gulltopp

10.06.2014 kl.01:19

Florida er så deilig! :) Hvilken strand er dette?

inmyheels

10.06.2014 kl.01:46

gulltopp: deerfield ;) utrolig deilig ;)

inmyheels

10.06.2014 kl.01:48

Helene Viktoria: ja, men det var litt unna heldigvis ;)

Marte

10.06.2014 kl.06:37

Kult bilde!!

inmyheels

10.06.2014 kl.14:27

Marte: takk

Helene Viktoria

10.06.2014 kl.19:09

Kos dere videre :)

inmyheels

10.06.2014 kl.19:13

Helene Viktoria: taakk ;)

Skriv en ny kommentar

inmyheels

inmyheels

24, Kristiansand

Jeg er Kristiane og jeg kommer fra Kristiansand men bor nå i Oslo. Her bor jeg sammen med kjæresten. Drømmen min er å bli jordmor og det målet skal jeg nok nå til slutt. Ris og ros tas imot med takk. ENJOY!

INSTAGRAM

Annonser

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits