FORSIDEN KONTAKT UKENS BLOGG INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

Sjakkfeber!

God fredag og god morgen!! Jeg har det bra og livet er skjønt.

Idag har jeg mye på planen, jeg må rydde leiligheten, fikse litt med skolen og litt med ferien. Jeg har veldig lyst til å få til en treningsøkt, også håper jeg min kjære har lyst til å ta meg med ut for en matbit i kveld. Han nevnte noe om det i går kveld og da blir forventningene min skyhøye. Jeg håper ikke han ombestemmer seg og finner ut at fredagstaco hadde smakt aller best i dag. Vi får se. Men det jeg skulle bruke denne posten til var litt av gårsdagen. Vi var næmlig på Oslo City litt før 1200 og fikk kapret oss et bord rett ved VGtv. Der hadde Magnus Carlsen planer om å slå Norge ned i støvlene i det han kan best, sjakk. Norge hadde hjelp av tre stormester som fåreslo trekk vi skulle stemme på, også ble trekkene flyttet av en kjent normann i rød kondomdrakt som vi kunne gjette hvem var. Etter litt var kjæresten min helt sikker på at den røde mannen var Oddvar Brå, og sannelig hadde han rett også. Jeg synes sjakk er spennende, men ikke så spennende at jeg sitter klistret til skjermen. For min del var det helt perfekt at det fantes butikker i umiddelbar nærhet som jeg kunne kikke i. I halv fire tiden var fremdeles ingenting avgjort og jeg gikk videre for å møte en venninne. Bare en halvtime senere ble det remis og intervjuer med Oddvar Brå og Magnus Carlsen. Det var en artig opplevelse og jeg er glad for at jeg ble med, solvom jeg kjedet meg litt innimellom.

Men nå må jeg komme igang. Jeg ligger fremdeles med tunge øyelokk i sengen og har mest lyst til å snu meg rundt å sove videre, men hvis jeg skal få begynt er det best jeg gjør det nå. Så blir jeg ferdig med det.

Skrives!

#magnuscarlsen #sjakk #oslocity #shopping #fredag #myeågjøre #oddvarbrå #opplevelse #torsdag #godmorgen #venninne #samboer #kjæreste #vgtv #vgtvsjakk

4 kommentarer

Astrid

09.05.2014 kl.15:20

Fulgte litt med op VGTV, spennende :)

inmyheels

09.05.2014 kl.15:30

Astrid: det var gøy ;)
Gidda ikke å se sjakkgreiene jeg nei :p

inmyheels

10.05.2014 kl.01:14

Audhild :) Mamma til lille William <3: Hehe. Det tar tid!

Skriv en ny kommentar

inmyheels

inmyheels

24, Kristiansand

Jeg er Kristiane og jeg kommer fra Kristiansand men bor nå i Oslo. Her bor jeg sammen med kjæresten. Drømmen min er å bli jordmor og det målet skal jeg nok nå til slutt. Ris og ros tas imot med takk. ENJOY!

INSTAGRAM

Annonser

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits