FORSIDEN KONTAKT UKENS BLOGG INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

Busstrøbbel

God morgen alle i hopa!

Jeg ligger fremdeles i sengen og drar meg. Igår jobbet jeg kveldskift på en ny avdeling på jobben. Jeg kan jo gangen på sykehus så derfor er det ikke lenger like vanskelig å være ny. Det er forskjell på å være ny og på å være helt ny. På vei hjem slang jeg meg på en buss som skulle samme vei som meg. Jeg satt meg i et sete og begynte å knote med mobilen. Da jeg så opp hadde vil alt kjørt forbi stoppe mitt og enda lenger. Man får valuta for pengene når man sitter på to stopp for lenge. Av og til forbanner jeg mobilen som må være så himla hendig hele tiden. Hvis jeg ikke hadde knotet med den så hadde trega kommet seg av på riktig stopp. Men jeg får vel tenke positivt og glede meg over litt ekstra trim og det friske regnet som pisket kinna mine eplerød. Og jeg kom tross alt hjem tre minutter før enn om jeg hadde gått hele veien. Jaja.

#nomakeup #regn #vår #jobb #blogg #bilde #kveld #smil

I kveld blir det kveldsvakt på en avdeling jeg har vært på flere ganger tidligere. Har på følelsen at denne dagen blir fin. Nå må jeg hoppe i dusjen og så skal jeg kose meg med frokost og serie på tv! God onsdag!

Har du noen planer for dagen?

Skrives <3

5 kommentarer

Mina

07.05.2014 kl.11:08

Hei, jeg holder på med et skoleprosjekt hvor jeg skal prøve å få flest mulig likes som mulig.

Del gjerne videoen videre, og tagg venner som trenger å bli skremt!https://www.youtube.com/watch?v=QXnKsdMxWRc&feature=youtu.be

Linn Therese Dagsland

07.05.2014 kl.11:14

Heei! :-)

Jeg må bare si at jeg ser opp til bloggen din! Du er så flink til å blogge, og jeg beundrer måten du er deg selv på. Jeg leser bloggen din mange ganger til dagen, men er ikke alltid like flink til å kommentere. Men jeg synes du fortjener litt ros.. Eller foresten, MYE ros! For du er kjempe flink, og ikke minst pen :-)

Stå på!

inmyheels

07.05.2014 kl.11:24

Linn Therese Dagsland: For en fin kommentar! Den fineste jeg noen gang har fått! Tusentusen takk :) Det betyr kjempemye <3 Dette gir så mye motivasjon å få denne type kommentar og å ha så flotte lesere!
Huff da, shit happens :p

inmyheels

08.05.2014 kl.20:56

Audhild :) Mamma til lille William <3: Jadda ;)

Skriv en ny kommentar

inmyheels

inmyheels

24, Kristiansand

Jeg er Kristiane og jeg kommer fra Kristiansand men bor nå i Oslo. Her bor jeg sammen med kjæresten. Drømmen min er å bli jordmor og det målet skal jeg nok nå til slutt. Ris og ros tas imot med takk. ENJOY!

INSTAGRAM

Annonser

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits