FORSIDEN KONTAKT UKENS BLOGG INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

Koffertkaos

Hei fra Oslo! Her skinner sola og jeg føler meg som en zombie. I tillegg ble det mye å ordne etter 10 dager ferie. Nå er jobbuka satt opp. Mailene sendt og avtaler laget. Det siste døgnet har jeg bare kost meg sammen med samboeren. Vi har spist taco, sett film og de to siste episodene av på tur med Dag Otto. Deilig og avslappende. Nå må jeg komme meg på hektene igjen for i morgen kaller jobb og hverdagslige plikter. Jetlagen har vært så til de grader tilstede siden jeg landet igår. Følte hele kroppen min prikket og Ole Lukkøye kom ikke på besøk før halv seks tiden. Dermed sov jeg selvfølgelig til midt på dagen i dag. Men nå er jeg oppe og hopper og frokosten er på vei ned i magen. Tar meg en tur ut for å lukte litt på Oslolukta og kjenne litt på norsk vår.

Flyturen hjem gikk ganske greit. Det startet med at en passasjer fikk en reaksjon på peanøtt og måtte av flyet i huj og hast, likevel varte og rakk det før vi var oppe i luften. Jeg satt ved siden av en nydelig liten gutt som absolutt ikke var redd for nærkontakt. Så da lå vi der som en klump og sov så godt det lot seg gjøre.

Jeg snappet med meg noen flasker på taxfreen og løp bort til bagasjebåndet. Der var det selvfølgelig mennesker fra fem forskjellige fly hvor alle helst ville stå så nærme båndet med bagasjen som mulig. Noen så ut som de ville stå enda nærmere og bøyde seg langt over båndet for å se om akuratt deres koffert var på vei mot dem. Uheldigvis og heldigvis kom kofferten min tidlig og jeg kunne ta den med meg og gå, men jeg måtte jo skvise meg inn mellom en mann og en ung gutt hvor begge nektet å flytte seg. Så da stod jeg der som en idiot skvist mellom to stk og prøvde å dra med meg kofferten, veske og pose med vin uten å dulte borti noen. Heldigvis kom jeg meg unna hele greia og slapp å stå og irritere meg over alle som trodde kofferten deres kom først og derfor hadde rett til plassen nærmset båndet. Hvis alle bare kunne vært litt tålmodige og litt rause hadde alt blitt litt lettere. Tror jeg. Etterpå trippet jeg opp og møtte samboeren i ankomsten. Et lykkelig, deilig og fint møte med mannen jeg elsker over alt på denne jord, etter altfor lang tid fra hverandre.

Trøtt og fin jente med seriøst jetlag.

Men nå må jeg summe meg sammen og forte meg ut i det nydelige været. Vi skrives!

4 kommentarer

Oda Andersen

30.04.2014 kl.15:50

Høres koselig ut! Ha en super dag videre:)

inmyheels

30.04.2014 kl.15:52

Oda Andersen: tusen takk. I like så ;)

Filippa og Hedda

30.04.2014 kl.20:53

Heldig som har fin vær der du er! :) Her begynnte det å snø i dag...

inmyheels

30.04.2014 kl.21:02

Filippa og Hedda: oi, hjelp!!

Skriv en ny kommentar

inmyheels

inmyheels

24, Kristiansand

Jeg er Kristiane og jeg kommer fra Kristiansand men bor nå i Oslo. Her bor jeg sammen med kjæresten. Drømmen min er å bli jordmor og det målet skal jeg nok nå til slutt. Ris og ros tas imot med takk. ENJOY!

INSTAGRAM

Annonser

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits