FORSIDEN KONTAKT UKENS BLOGG INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

Miami by sea

Båt er livet! Og båt langs kysten av Florida er LIVET!

Vi farta nedover fra Fort Lauderdale til Miami langs kysten. Det var sol, det var bølger og det var høy fart. Når håret flagrer, neseborene vibrerer og det eneste du kan tenke på er å holde deg fast, kjenner jeg en glede som ikke kan beskrives. Jeg er i mitt rette element og jeg føler jeg lever. På skikkelig.

Da vi ankom Miami hadde smilet nesten gått rundt, huden var blitt en tanke rødere og jeg hadde badet midt i den salte Atlanteren. Vi stoppet for mat i noe som minnet om fiskebrygga i Kristiansand bare dette var mye større. Salaten jeg bestilte var også mye større enn hva som serveres hjemme.

På vei tilbake til Fort Lauderdale tok vi kanalen på innsiden. Vi stoppet for å bade på sandynene og vi kikket på de ekstreme boligene med de ekstreme båtene og de helt ville bilene som lå langs kanalen.

Hårsdagen var helt klart en av mine top tre dager her i Florida.

Dette er siste dagen min og siden huden min er metta av sol blir denne dagen brukt på shopping. Morgensvømmingen er unnagjort og frokosten er fortært. Nå skal vi bare henge opp noen bilder også kjører vi på senteret.

Nestegang skriver jeg nok fra Norge. Nyt sola hjemme så lenge!!

6 kommentarer

Herlige bilder :) Nyt siste tida :)

inmyheels

28.04.2014 kl.16:55

Audhild :) Mamma til lille William <3: takk, det skal jeg ;)

Julieeee

28.04.2014 kl.18:03

Så herlig <3

inmyheels

30.04.2014 kl.00:01

Julieeee: det var nydelig ;)

Victoria

08.05.2014 kl.00:00

Dette så helt herlig ut! :)

inmyheels

08.05.2014 kl.01:12

Victoria: ;)

Skriv en ny kommentar

inmyheels

inmyheels

24, Kristiansand

Jeg er Kristiane og jeg kommer fra Kristiansand men bor nå i Oslo. Her bor jeg sammen med kjæresten. Drømmen min er å bli jordmor og det målet skal jeg nok nå til slutt. Ris og ros tas imot med takk. ENJOY!

INSTAGRAM

Annonser

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits