FORSIDEN KONTAKT UKENS BLOGG INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

Norwegian Dreamliner

Da har jeg vært på amerikansk jord i 12 timer allerede. Flyturen gikk nesten prikkfritt med noen humper og dumper på veien. Hele reisen startet med at en dame falt over meg og videre nedover i en rulletrapp på gardemoen. Uff, jeg tror hun slo seg, håper det går fint med henne nå. Jeg ble positivt overrasket over standarden og festilitetene på flyet.

Jeg kunne lade mobilen, se på filmer og følge med på turen med cockpit view. I tillegg kunne jeg bestille mat og betale rett på skjermen. Veldig stilig. Så jeg koste meg jeg, i alle fall de 8 første timene. Også kom vi inn i litt turbulens, selene måtte på og det var ingen servering. Jeg blir så nervøs av det og dermed etterhvert også veldig kvalm. Det hjalp ikke at en stakkars liten gutt ble grønnere og grønnere i ansiktet og til slutt begynte å kaste opp. Men heldigvis bedret det seg og vi fikk mat igjen. På vei ned tygget jeg tyggis for harde livet og slapp unna alle dottene denne gangen. Pass og emigrasjon på flyplassen gikk smertefritt og nå har jeg sovet en skjønn natt i leiligheten. Det er deilig st turen over gikk så fint. Nå skal jeg ut i bassenget og svømme en halvtime før frokost!

6 kommentarer

Camilla Heindorf

20.04.2014 kl.17:10

SAA fine bilder:)

Julieeee

20.04.2014 kl.18:53

Kos deg masse i USA <3
Æsj, ikke noe særlig at en unge spyr på fly.. Uff..

inmyheels

21.04.2014 kl.04:57

Camilla Heindorf: tusen takk ;)

inmyheels

21.04.2014 kl.04:57

Julieeee: tusen takk ;)

inmyheels

21.04.2014 kl.04:58

Audhild :) Mamma til lille William <3: nei, uff. Stakkars.

Skriv en ny kommentar

inmyheels

inmyheels

24, Kristiansand

Jeg er Kristiane og jeg kommer fra Kristiansand men bor nå i Oslo. Her bor jeg sammen med kjæresten. Drømmen min er å bli jordmor og det målet skal jeg nok nå til slutt. Ris og ros tas imot med takk. ENJOY!

INSTAGRAM

Annonser

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits