FORSIDEN KONTAKT UKENS BLOGG INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

HLR -

Jepp, pc-en min har tatt kvelden og denne gangen tror jeg det er for evig tid. Den kjente jo litt på dårlig hukommelse for ca et år siden. Da fikk den bytta harddisk. Og den nye harddisken har nesten ingen plass så jeg må heletiden slette ting hvis jeg skal kunne legge inn noe nytt. Den har rett og slett blitt en gullfisk og har ikke kapasitet til å huske så mye. Og nå har den også fått rusk i maskineriet. Det var i alle fall det den ga beskjed om når den skrudde seg av. Det kan sikkert fikses på en måte dette også, men det finnes vel grenser for hvor lenge man skal holde liv i en 5-6 år gammel gullfisk (pc). Nop, det blir ingen Hjerte/lunge-redning fra nå av. Jeg vet hva det neste på ønskelisten min er. Gleder meg til skattepengene tikker inn på konto så jeg kanskje kan ta meg rå til en helt ny PC. Den skal være hjertelig velkommen.

5 kommentarer

dansemamma

11.04.2014 kl.22:00

kan det være virus her... jeg har alt av kontrollprogrammer men ser at det er lett å få virus her på bloggsidene

inmyheels

11.04.2014 kl.23:04

dansemamma: godt mulig.

Andrea Olsen Lundestad

11.04.2014 kl.23:10

Så fin blogg:)
Huffda :/

Sidra - kommenterer tilbake

15.04.2014 kl.11:37

Hvis du kjøper deg en MacBook air eller pro, vil du ikke få noe virus. Maccen "tillater" seg ikke å få virus, og den er verdt pengene :)

Skriv en ny kommentar

inmyheels

inmyheels

24, Kristiansand

Jeg er Kristiane og jeg kommer fra Kristiansand men bor nå i Oslo. Her bor jeg sammen med kjæresten. Drømmen min er å bli jordmor og det målet skal jeg nok nå til slutt. Ris og ros tas imot med takk. ENJOY!

INSTAGRAM

Annonser

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits