FORSIDEN KONTAKT UKENS BLOGG INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

Livsstil

Jeg var egentlig ikke klar over at noen er innom her daglig. Det settes pris på! Tenk det da dere. Inmyheels har fått daglige lesere, mens bloggeren selv ikke er innom her daglig engang. Jøjje. Helt ærlig så har jeg kjent på lite energi i det siste. Jeg jobber så og si fult på sykehuset. Jeg har en nydelig elskede og venner og sola skinner på himmelen. Mye annet som frister hakket mer når jeg har fri fra pliktene som stadig kaller. I helgen skal jeg jobbe tre vakter på to dager. Fult kjør fra morgen til kveld hele søndagen. Det blir nesten merkelig å begynne å studere igjen til høsten. Det er en helt annen livsstil. Muligens like mye å gjøre, men en helt annen frihet enn den jeg har nå. Nå er det sånn at jobber jeg så jobber jeg. Når jeg til høsten blir student igjen går som regel tankene om studie, oppgaver og plikter rundt i topplokket hele tiden, men jeg kan disponere tiden min sånn nesten som jeg vil. Til syvende og sist er det mitt ansvar at oppgavene som skal gjøres blir gjort og ikke en arbeidsgiver som lønner meg for de vaktene jeg jobber.

4 kommentarer

camilovesalmosteverything

05.04.2014 kl.14:26

Fint bilde
Lykke til med jobbhelg :)

Runa Berget Hedegat

08.04.2014 kl.07:50

De som studerer gleder seg til å jobbe og de som jobber gleder seg til å studere! Haha, men så flink du er! Å jobbe mye er utrolig slitsomt, og med en sånn jobb som du har blir det jo ofte helgejobbing og så videre...

inmyheels

09.04.2014 kl.22:38

Runa Berget Hedegat: ja, du har helt rett ;) jeg kan nesten ikke huske sist jeg hadde hele helgen fri..

Skriv en ny kommentar

inmyheels

inmyheels

24, Kristiansand

Jeg er Kristiane og jeg kommer fra Kristiansand men bor nå i Oslo. Her bor jeg sammen med kjæresten. Drømmen min er å bli jordmor og det målet skal jeg nok nå til slutt. Ris og ros tas imot med takk. ENJOY!

INSTAGRAM

Annonser

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits