FORSIDEN KONTAKT UKENS BLOGG INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

Med hånden på hjertet

GOD MORGEN HERLIGE LESERE!

Siden 12. mars har det dabbet litt her på inmyheels.blogg.no. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke har vært særlig motivert til blogging og dermed har denne deilige bloggen nesten fått en plass på hylla. Men bare nesten. Jeg har tatt meg litt i ørene og sagt til meg selv at hvis jeg vil blogge så må jeg faktisk gjøre det. Derfor har jeg servert dere noe enkle blogginnlegg litt sånn i hytt og pine, og her og der. De er desverre ingenting å skryte av og ikke på det nivået jeg ønsker at bloggen min skal være. Men innimellom får det være lov men en kort uke med litt så der innlegg. Nå håper jeg at jeg er tilbake og blogger som vanlig igjen. I alle fall en måned også kommer det kanskje en uke som denne i reprise, med litt laber stemning og ikke fult så interessante innlegg. Men dere får holde ut. For etter en uke er jeg plutselig tilbake for fult igjen. Her er et lite sneak peak på dagens antrekk.

Hvis ikke dere har skjønt det før så er jeg ei skikkelig denimskjorte-jente Jeg elsker det. Det er så enkelt og stilig og greit. Men det kan kanksje bli litt kjedelig i lengden? Nå føler jeg for å sprite opp disse hverdagsantrekkene litt kjenner jeg. Har du noen enkle tips til tilbehør?

#sneakpeak #nike #antrekk #denim #hverdag #motivasjon #godmorgen #blogg #tålmodighet #bilde #outfit #mars #torsdag

 

6 kommentarer

realhousewifeofhouston

19.03.2014 kl.12:42

Fin blogg;) jeg har nettopp startet min egen, sjekk den ut da vel;))

Den vil handle om min kommende tid som housewife i USA.

www.realhousewifeofhouston.blogg.no

Inga

19.03.2014 kl.13:10

Et fargerikt statement smykke kan gjøre susen :-)

inmyheels

19.03.2014 kl.14:28

Inga: takk for tips ;)

inmyheels

19.03.2014 kl.14:28

realhousewifeofhouston: spennende!

charlotteahk

19.03.2014 kl.16:42

fin blogg!

inmyheels

19.03.2014 kl.17:49

charlotteahk: tusen takk ;)

Skriv en ny kommentar

inmyheels

inmyheels

24, Kristiansand

Jeg er Kristiane og jeg kommer fra Kristiansand men bor nå i Oslo. Her bor jeg sammen med kjæresten. Drømmen min er å bli jordmor og det målet skal jeg nok nå til slutt. Ris og ros tas imot med takk. ENJOY!

INSTAGRAM

Annonser

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits