FORSIDEN KONTAKT UKENS BLOGG INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

Meg som barn

Når jeg er hjemme i Kristiansand bor jeg som regel hjemme hos mammaen min og her kryr det av smilende barnefjes på veggene. Mamma holder ikke akuratt igjen på familiebildene. Både meg, min bror og stesøsken får pryde veggene. Også den fineste kunsten vi har laget som små henger fremme. Det er veldig koselig og det bringer frem minner fra somre på hytta, lek i barnehagen og søskenkjærlighet. 

Dette laget jeg rett før jeg fylte 3 år. Pent og stilig bilde. Mamma var også flittig babybokskriver og det er så fint å se tilbake på! Masse skrevet og masse bilder. Historier og tall fra baby og barneårene.

Nå bærer turen på butikken en tur også blir det masse venninnetid resten av denne dagen. Dette er siste dagen min i Kristiansand på en stund og den skal nytes! Det er superfint vær og klokken har ikke bikket 12 engang. Jeg er klar for å gripe denne dagen og alt den har å by på. 

Har du lyst til å vinne en premie til verdi av 500 kr? TRYKK HER!

 

2 kommentarer

Audhild

12.03.2014 kl.15:49

Fiiine bilder :) Moro å se slike :)

inmyheels

12.03.2014 kl.23:11

Audhild: ja, det er så koselig ;)

Skriv en ny kommentar

inmyheels

inmyheels

24, Kristiansand

Jeg er Kristiane og jeg kommer fra Kristiansand men bor nå i Oslo. Her bor jeg sammen med kjæresten. Drømmen min er å bli jordmor og det målet skal jeg nok nå til slutt. Ris og ros tas imot med takk. ENJOY!

INSTAGRAM

Annonser

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits