FORSIDEN KONTAKT UKENS BLOGG INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

TenkeTankerTenkt

Nå ligger jeg her på 3. timen og prøver forgjeves å få sove. Med en gang jeg slukker lyset og mørke sniker seg inn i de innerste og smaleste krokene kommer tankene som lyn fra klar himmel. Jeg har så mye i vente og det er så mange mulige motiver på alle disse brikkene som skal falle på plass de neste månedene, og nå klarer jeg nesten ikke vente! Og alt det, i tillegg til alle de andre tingene jeg tenker på. Som morgendagen og alle mine avtaler, om tidsklemma mellom slagene og at jeg må finne det forbaskede nummeret jeg ikke finner. Også må jeg bestille en time, også gruer jeg meg til å trekke tann til mandag også savner jeg koseklumpen min som er hjemme i Oslo. Også må jeg skaffe meg vakter på jobb, også venter jeg i spenning på en mail som kan endre hele tilværelsen min. Også tenker jeg på venner og ikke-venner og kanskje-venner eller kanskje-ikke-venner. Og ikke nok med at jeg tenker på alle disse tankene, så har jeg fader meg også fått gnagsår høyt oppe på innsiden av lårene av en søm på treningsbuksa og det svir med en gang jeg er borti noe. Så god natt alle sammen og sov godt! Jeg gleder meg til Jon Blund bestemmer seg for å ta turen innom denne kanten..

Her prøver jeg å illustrere at jeg er lys våken.

4 kommentarer

Irene

12.03.2014 kl.09:06

Det er ikke noe kjekt og ligge våken :(

Men i hvert fall så ønsker jeg deg en fin dag og jeg håper du fikk sove tilslutt, aldri kjekt når man har så mange tanker :(

inmyheels

12.03.2014 kl.09:30

Irene: jeg fikk sove til slutt ;)

folkogdyriskogen

12.03.2014 kl.09:57

huffameien da! Ikke greit når tankene går bananas! Håper du fikk sove til slutt.. :)

inmyheels

12.03.2014 kl.11:24

folkogdyriskogen: Det gikk fint tilslutt ;)

Skriv en ny kommentar

inmyheels

inmyheels

24, Kristiansand

Jeg er Kristiane og jeg kommer fra Kristiansand men bor nå i Oslo. Her bor jeg sammen med kjæresten. Drømmen min er å bli jordmor og det målet skal jeg nok nå til slutt. Ris og ros tas imot med takk. ENJOY!

INSTAGRAM

Annonser

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits