FORSIDEN KONTAKT UKENS BLOGG INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

ET LITE BESØK

Jeg har hatt litt skrivesperre i det siste. Dere vet jo at jeg har tusen ting i tankene for tiden. Nå krysser jeg fingrene for at jeg får vite litt mer til uka som kommer og at det går bra. Men jeg lever som om jeg er i en boble. Men over til noe langt mer koselig. Vi fikk nemlig besøk her forleden og den kom igjen en tur i går. Joachim er allergisk mot den, men jeg tror han også synes det var litt koselig med en firbent i hus. Vi bor i 1. etasje og har stadig åpent vindu og derfor tror vel katten det er fri adgang. Koselig er det i alle fall. Jeg har jo lenge ønsket meg en firbent, enten hund eller katt, men jeg tror det er best om vi venter litt til med det. Det får holde med disse besøkene så lenge. Se pusen.

Den var veldig tam og gikk rundt og snuste overalt. Tror den likte seg godt her. Jeg sjekket selvfølgelig halsbåndet og søkte opp nummeret som stod der på gulesider. Adressen som kom opp var rett på andre siden av gata så da var det heldigvis ikke langt hjem for den.

Har du noen planer for dagen?

Stikkord:

2 kommentarer

oneblogoneworld by Ida

07.09.2013 kl.12:19

Skal bare slappe av :)

Janne, kommenterer tilbake

19.10.2013 kl.19:09

så søt katt <3

Skriv en ny kommentar

inmyheels

inmyheels

24, Kristiansand

Jeg er Kristiane og jeg kommer fra Kristiansand men bor nå i Oslo. Her bor jeg sammen med kjæresten. Drømmen min er å bli jordmor og det målet skal jeg nok nå til slutt. Ris og ros tas imot med takk. ENJOY!

INSTAGRAM

Annonser

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits