FORSIDEN KONTAKT UKENS BLOGG INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

MIGRENE OG TIPS

Idag skulle jeg trene og ta antrekksbilder, men av og til blir dagen ikke helt som man håper og planlegger. Jeg kom hjem fra skolen med migrene og sluknet momentant. Jeg har vært så sliten og hatt så migrene i dag at jeg snart ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Kunne ønske jeg slapp denne plagsomme migrenen. Det er det verste jeg vet. Jeg har lært mye om hva som trigger hodet mitt. Det verste er gråt og dårlig søvn og det har det vært mye av i det siste. Heldigvis er det kanskje bare 2-3 uker til jeg får svar på klagen. Det blir deilig å få litt svar på hva som skjer fremover.

Til alle dere uheldige mennesker som også har migrene. Jeg råder dere til å finne ut av hva som trigger den og unngå disse triggerene så mye som mulig! Dårlig søvnrutiner er ikke verdt en dag med migrene. Når man har migrene kan det hjelpe å drikke godt med væske, slappe av og unngå elementer som gjør det verre. Utsette/avlyse eventuelle planer man har kan også hjelpe. Ikveld blir det bare kjæreste og avslapping på meg. I grunn helt greit siden det er jobbhelg. Håper jeg er bedre i morgen.

2 kommentarer

Silje

31.08.2013 kl.13:09

God bedring!

inmyheels

31.08.2013 kl.13:47

Silje: Det er over nå ;) hjelper med en god nattesøvn.

Skriv en ny kommentar

inmyheels

inmyheels

24, Kristiansand

Jeg er Kristiane og jeg kommer fra Kristiansand men bor nå i Oslo. Her bor jeg sammen med kjæresten. Drømmen min er å bli jordmor og det målet skal jeg nok nå til slutt. Ris og ros tas imot med takk. ENJOY!

INSTAGRAM

Annonser

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits