FORSIDEN KONTAKT UKENS BLOGG INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

CAFE KOS

I dag har jeg sittet ute og kost meg på cafe med ei venninne. Jeg burde vært inne, her hjemme og skrevet på den forbaskede oppgaven, men det har jeg ikke gjort. Det var fint å bare ta livet helt med ro og slappe av litt med skravling og kaffe. Utrolig deilig å koble av alle tankene som svirrer rundt i hodet mitt for tiden. Men nå, nå skal jeg skrive til krampa tar meg. Fisten på å levere 1.utkastet til studieoppgaven er i dag og det ser jeg ingen grunn til ikke å gjøre. Selvom muligheten er der for at jeg ikke får fortsette. Jeg kan ikke gi opp før håpet er ute. Nå må jeg bare stå på og gjøre det jeg ville gjort om situasjonen var en annen. For det kan hende at jeg får karakter og rett til plassen min på 3.året.

Jeg vet jeg skravler mye om studie, eksamen og karakter, men akkuratt nå er det det som får mest oppmerksomhet i hodet mitt og derfor preger det også bloggen. Nå skal jeg skrive oppgave før det bærer på jobb. Jeg har kortvakt i dag og skal treffe venninner igjen etter jobb. Det blir kos!

Hva er dine planer for denne onsdagen?

Stikkord:

2 kommentarer

oneblogoneworld by Ida

28.08.2013 kl.14:58

Så koselig! Slappe av og til kjæresten min senere i kveld :)

inmyheels

28.08.2013 kl.15:00

oneblogoneworld by Ida: Ja, det var det. Så deilig. Kos deg masse videre ;)

Skriv en ny kommentar

inmyheels

inmyheels

24, Kristiansand

Jeg er Kristiane og jeg kommer fra Kristiansand men bor nå i Oslo. Her bor jeg sammen med kjæresten. Drømmen min er å bli jordmor og det målet skal jeg nok nå til slutt. Ris og ros tas imot med takk. ENJOY!

INSTAGRAM

Annonser

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits