FORSIDEN KONTAKT UKENS BLOGG INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

KLAGEN

I går hadde jeg fri fra skolen men dro likevel innom for å levere klagen på eksamenskarakteren. Den vil jeg sansyneligvis få svar på om tre uker. I disse ukene skal jeg følge studiet som vanlig. Det vil si, gå på forelesninger, gå på veiledning, skrive oppgaver og lese til sykdomslære. Jeg har en studieoppgave med frist til i morgen som jeg så vidt har begynt på. Den burde jeg gjøre ferdig, men jeg har så lite motivasjon til å sette meg ned å skrive en oppgave (noe jeg tydeligvis ikke får til likevel) for så å kanskje få vite at jeg ikke få fortsette etter uke 38. Noe som betyr at alt det arbeidet jeg legger ned nå kanskje er til ingen nytte. Nå føler jeg at jeg tvi holder på det siste hamstrået jeg har igjen. Og håper og håper at jeg i det minste skal få en E på eksamen, men som jeg over hode ikke tror jeg får. Dette blir tre lange og tøffe uker. Men det er likevel ikke så mye å gjøre med det akkuratt nå. Jeg blir bare nødt til å vente og se hva svaret på klagen blir. 

Jeg vil også gripe muligheten nå til å takke de flotte menneskene som har skrevet støttende kommentarer til meg her på bloggen. Av og til viser mennesket seg fra en veldig god og fin side. Tusen takk til dere.

Nå skal jeg skrive videre på oppgaven min og prøve å komme litt nermere målet med den så jeg kan levere den og glemme den til jeg får svaret på klagen. 

Har du noen gang vært i samme situasjon som meg? Det er tøft, du er tøff.

Stikkord:

2 kommentarer

Silje

27.08.2013 kl.18:09

Dette går nok bra! Og du er tøff!! Love you <3

inmyheels

27.08.2013 kl.18:27

Silje: jeg håper det. Hvis ikke tar jeg meg et år med jobb og reising ;)

Skriv en ny kommentar

inmyheels

inmyheels

24, Kristiansand

Jeg er Kristiane og jeg kommer fra Kristiansand men bor nå i Oslo. Her bor jeg sammen med kjæresten. Drømmen min er å bli jordmor og det målet skal jeg nok nå til slutt. Ris og ros tas imot med takk. ENJOY!

INSTAGRAM

Annonser

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits