FORSIDEN KONTAKT UKENS BLOGG INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

INGEN FLERE TÅRER.

Da var dagen her og jeg var sikker på at det skulle gå bra. Det gjorde det ikke. Rundt klokken 10.00 fikk jeg svar på konte eksamen. Jeg var nesten sikker på at det skulle gå greit. Kanskje ikke nødvendigvis en A men i minste fall en D, kanskje en C. Jeg føler karakteren min ikke henger på greip. Jeg bestod ikke, igjen. Nå har er alt bare et stort ?. Jeg vet ikke hva som kommer til å skje fremover. Jeg vet bare at jeg skal klage. Så får jeg se hva jeg finner ut av. Nå har jeg ikke flere tårer igjen å gråte. Jeg er sliten og hode mitt holder på å sprenge. Også er jeg utrolig glad for de fantastiske menneskene jeg har i livet mitt.

Hioa har ikke samme system som de fleste universitet. Hvis man ikke står på noe kan man konte en gang og hvis man stryker igjen må man vente et år før man kan ta det opp igjen og da kan man ikke begynne på det nye året.. Jeg står som det ser ut nå, uten skoleplass.

Hvordan er din dag?

6 kommentarer

Tattavkvinnene

24.08.2013 kl.01:52

Er det sant? Herregud så kjedelig! Hvilken linje går du da? Går på HiOA selv, men starter nå på 2. året gjennom innpass fra et annet årsstudium, har derfor aldri hatt eksamen der. Håper virkelig det ordner seg for deg! :)

inmyheels

24.08.2013 kl.02:08

Tatt av kvinnene: helt sant ;) kjempe kjedelig. Mange tanker som svirrer i hodet mitt. Jeg må prate med rådgiver på skolen for å finne ut hva som skjer fremover. Jeg går/gikk på sykepleien og skulle begynne 3. året nå. Skolen har endret på studieløpet til kullet etter meg og derfor blir det enda mere rot for min del. Det ordner seg nok tilslutt, men kanskje det tar litt lenger tid enn planlagt. Tusen takk for kommentar. Det settes veldig pris på.

Tattavkvinnene

24.08.2013 kl.23:08

Det skjønner jeg veldig godt, det må jo være veldig frustrerende :(

Håper i hvert fall at du får klaget og at det er en løsning :) Ha en fin kveld videre!

inmyheels

25.08.2013 kl.00:44

Tatt av kvinnene: tusen takk. Du også ;)

Malene

27.08.2013 kl.01:35

Tenker på deg snuppa <3

inmyheels

27.08.2013 kl.08:37

Malene: tusen takk. Tenker på deg også <3

Skriv en ny kommentar

inmyheels

inmyheels

24, Kristiansand

Jeg er Kristiane og jeg kommer fra Kristiansand men bor nå i Oslo. Her bor jeg sammen med kjæresten. Drømmen min er å bli jordmor og det målet skal jeg nok nå til slutt. Ris og ros tas imot med takk. ENJOY!

INSTAGRAM

Annonser

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits