FORSIDEN KONTAKT UKENS BLOGG INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

VÅT INN TIL TRUSA

I dag har jeg vært på jobb. Jeg var ferdig klokka 14 og i det sekundet jeg steg ut av bygget åpnet himmelen seg. Det fosset ned vann. Det ble strie bekker som rant så fort at vannet ikke rakk å renne ned i kommene. I tillegg var lyn og tor etter meg. Og tro det eller ei, jeg er livredd disse karene. De herjet rundt meg som to illsinte gorillaer, den ene sintere enn den andre. Heldigvis var det bare regnet som rakk å ta meg. Men det tok meg både left, right and center. Tror ikke jeg har vært så våt siden jeg gikk i 4.klasse og gikk kassebærer for speiderne når det striregnet i flere timer. Jeg så ut som en druknet katt og nå skjønner jeg fader meg hvorfor de fleste katter ikke like vann. I alle fall ikke når det kommer fra above. Til og med trusa måtte byttes. Jeg kunne vri opp klærene mine som vaskekluter. Sikker på jeg tok med meg en liter vann inn døren hjemme. Men nå dere. Nå er uværet over. Jeg har sovet i to timer og lurer allerede på hvordan søvnen skal klare å snike seg på når natten nærmer seg. Også MÅ jeg rydde fordi hele leiligheten ser ut som 2.verdenskrig. Lurer på om 3.verdenskrig muligens har startet alt, i stua vår.

Håper dere har det bra der ute. Jeg gjør fryktelig lite for tiden. Det går mest i jobbe, savne og jobbe igjen. Nå begynner jeg å bli sliten! Gleder meg til disse bonanza ukene er over.

Hvordan har du det i dag?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

inmyheels

inmyheels

24, Kristiansand

Jeg er Kristiane og jeg kommer fra Kristiansand men bor nå i Oslo. Her bor jeg sammen med kjæresten. Drømmen min er å bli jordmor og det målet skal jeg nok nå til slutt. Ris og ros tas imot med takk. ENJOY!

INSTAGRAM

Annonser

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits