FORSIDEN KONTAKT UKENS BLOGG INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

SMINKEN MIN

Nå har jeg tenkt til å vise dere hva jeg bruker for å fremheve den naturlige skjønnheten min. Til vanlig (jobb og hjemme) bruker jeg nesten ikke sminke. Bare litt concealer og maskara. Hvis jeg skal på skolen hender det at jeg pynter meg litt ekstra og når jeg treffer venner ute, skal på date eller noe i den duren liker jeg ekstra godt å fremheve fordelene mine.

HUD:

For meg er gode koster et must. Jeg liker ikke at hårene henger igjen på huden min eller at de kjennes ut som de skraper opp kinnene mine. De skal være rene og av god kvalitet. Jeg har et I.d pudder (Medium Beige) jeg bruker nå som jeg vil bruke opp så jeg kan bytte til et annet merke. Concealeren min er fra Glo minerals (Golden) og jeg elsker den. Det er to farger i den så da kan jeg blande som jeg vil. Samme om det er vinter og gusten hud eller sommeog og en hud med sommerglød. Jeg bruker fingrene til å påføre. Synes det er lettest. I tillegg til disse to bruker jeg et transperant pudder som får alt til å se en smule mattere ut. Blir ofte litt blank i panna og rundt nesa. Dette pudderet er fra Mineral Hygienics.


Kinn:

I kinnene og generelt der det er naturlig at solen har funnet veien bruker jeg et solpudder også fra Mineral Hygienics. Dette heter Cool Kiss. Stilig navn, HÆ?Øyne:

Jeg begynner alltid med eyeliner på øverste øyelokk. Da bruker jeg YSL nr 1. Denne er helt grei i bruk. Jeg merker ikke store forskjellen på eyelinere hvis jeg skal være helt ærlig. videre bruker jeg en våt eyeliner av merket Lancôme. Denne liker jeg utrolig godt og jeg synes den er enkel å legge pent. Til fest tar jeg også på meg litt øyneskygge og der har brukt Clinique så lenge jeg kan huske at jeg har brukt sminke. Øynene og øynelokkene mine kan være litt sensetive og Clinique har aldri skuffet. Til slutt børster jeg gjennom vippene med maskara. Brynene mine er ganske lyse etter en deilig sommer med masse som som har lysnet dem. Derfor er jeg pent nødt til å tegne litt for å se noen lunde normal ut. Bryn er viktig i et ansikt og derfor også viktig som en del av sminken. Her bruker jeg en blyant som er en kombinasjon av voks og pudder. Den er super god og jeg føler jeg får til et naturlig fint resultat med denne. Blyanten er fra Benefit og heter Instant BROW pencil. For øyeblikket bruker jeg en helt standar fra Loreal som er helt grei. 

Det var det. Håper dere likte innlegget.

Har du et tips til et godt mineral pudder?

Stikkord:

Én kommentar

Sol Dragseth

08.08.2013 kl.20:50

kjempee fin blogg! hadde blitt såå glad om du ville sjekke min blogg :D:D

Skriv en ny kommentar

inmyheels

inmyheels

24, Kristiansand

Jeg er Kristiane og jeg kommer fra Kristiansand men bor nå i Oslo. Her bor jeg sammen med kjæresten. Drømmen min er å bli jordmor og det målet skal jeg nok nå til slutt. Ris og ros tas imot med takk. ENJOY!

INSTAGRAM

Annonser

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits