FORSIDEN KONTAKT UKENS BLOGG INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

EKSAMEN LEVERT

På torsdag leverte jeg eksamen. Vi fant ut at dette måtte vi feire levert eksamen og dro derfor igang en eksamensfest. Hurra for konteeksamen. Noen fordeler er det jo å ta opp eksamen igjen. Man får to fester! Her er noe bilder før festen tok helt av. 

Nå er det bare å krysse fingene og håpe på en bedre karakter en F. Jeg har en bedre følelse for denne eksamne, men vi får se. Hvis ikke jeg står kommer jeg ikke inn på 3. året så et lite presse er det jo.

På de to første bildene har jeg brukt en effekt som får fagene veldig frem. Kanskje dere ser det på øyne, lepper og øredobber. Jeg føler ikke bildene blir av like god kvalitet med denne effekten. På det siste bildet er det en annen effekt som gjør både bunn og topp uskarpt, men at bildet fremdeles er skarpt på midten. Jeg liker å prøve meg litt frem ja.

Jeg skal på jobb klokken 15 og jobber til 22 i kveld. Mulig jeg finner på noe etter det her på bloggen, hvis ikke jeg er for sliten. Men jeg har et innlegg i tankene så vi får se!

 

Hva er dine planer i dag?

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

inmyheels

inmyheels

24, Kristiansand

Jeg er Kristiane og jeg kommer fra Kristiansand men bor nå i Oslo. Her bor jeg sammen med kjæresten. Drømmen min er å bli jordmor og det målet skal jeg nok nå til slutt. Ris og ros tas imot med takk. ENJOY!

INSTAGRAM

Annonser

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits