FORSIDEN KONTAKT UKENS BLOGG INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

HVERDAG, HELG.

Nå har hverdagslivet truffet meg med en snøball midt i planeten. Jeg stod opp klokken 7, dro på jobb, spiste matpakke, dro innom butikken på vei hjem fra jobb, snakket med mamma på telefonen, dro på trening, kom hjem fra trening, multitasket og begynte på middagen samtidig som jeg dusjet. Jeg vet, komplett umulig og litt farlig, men sånn er det nå i en hverdag. Og nå, nå sitter jeg her og tenkte at dette var en deilig hverdag dere.. MEN!!! Det er jo lørdag for svingende svarte??? Det er jo helg. Eller må vel kalle denne helgen en jobbhelg. Men det er likevel helg og jeg har pokker da tenkt til å leve der etter?! Derfor stakk jeg på butikken for 2. gang i dag og kjøpte med meg en kurv norske jordbær og en pose chips. Namnam. I kveld skal jeg kose meg gitt!

Senere kommer et svingende flott partyantrekk bare fordi det er HELG, det er LØRDAG og jeg kunne ønske jeg også hadde fri i morgen som mange andre. Men jeg tviholder på helgefølelsen!

Hvordan har din lørdag vært?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

inmyheels

inmyheels

24, Kristiansand

Jeg er Kristiane og jeg kommer fra Kristiansand men bor nå i Oslo. Her bor jeg sammen med kjæresten. Drømmen min er å bli jordmor og det målet skal jeg nok nå til slutt. Ris og ros tas imot med takk. ENJOY!

INSTAGRAM

Annonser

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits