FORSIDEN KONTAKT UKENS BLOGG INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

PRODUKTTESTING: WEN

Jeg har jo nevnt glossybox tidligere og nå gjør jeg det vist igjen. I august-boksen fikk jeg fem helt flunkende nye produkter å teste ut. Jeg hadde aldri testet noen av dem tidligere og gledet meg til å prøve dem. Et av disse produktene var Wen. Jeg har hørt om dette fantastiske produktet gjennom TV shop og trodde derfor ikke noe særlig på det. Føler alltid TV shop har en tendens til å smøre et heftig tykt lag med positivitet rundt produktene de prøver å selge og inntrykket jeg sitter igjen med er ofte at dette er for godt til å være sant. Og da er det som regel det.

Uansett, nå har jeg testet Wen i tre dager og jeg føler jeg kan gi dere min ærlig mening om produktet. Wen er et produkt som lover å erstatte både sjampo, balsam, kur og styling. I tillegg skal det bevare hårete naturlige oljer, styrke og glans.

Her er min opplevelse.
Lukten er god. Den lukter mint fra tuben og håret får en varm ren lukt etter bruk. Når jeg tar den i hånden føles den ut som voks. Jeg synes det var veldig merkelig. Jeg smøret det rundt i håret og fikk ingen særlig skummende effekt, noe som for min del er viktig når jeg vasker håret. Når jeg renser produktet ut av håret etterlater det seg deilig og mykt. Det er lett å gre gjennom håret etter bruk og det digget jeg. Å gre håret etter hårvask er noe av det verste jeg vet. Når håret er tørt er det deilig og mykt og føles veldig lett og luftig.

Jeg er selv litt usikker på om jeg kommer til å kjøpe Wen når tuben min er tom, men det får tiden vise. Tror jeg elsker skummet jeg får av vanlig sjampo når jeg vasker håret. Men det hadde vært veldig praktisk i toalettmappen når jeg er på reisefot rett og slett fordi jeg bare trenger dette alt-i-ett produktet for et deilig og rent hår.

HAR DU PRØVD WEN? HVA SYNES DU OM PRODUKTET? KUNNE DU TENKT DEG Å PRØVE PRODUKTET?

3 kommentarer

Karoline

02.08.2013 kl.19:39

Noen sier den er veldig bra, og andre sier de mister masse hår når de bruker den, så jeg er ikke sikker:)

Fin blogg! :)

inmyheels

02.08.2013 kl.19:41

Karoline: jeg har ikke mistet not mer enn vanlig ;) skjønner at du er skeptisk. Tusen takk.

sleeper

02.08.2013 kl.21:03

Jeg har ikke prøvd det før men kunne godt tenke meg det! :D

Skriv en ny kommentar

inmyheels

inmyheels

24, Kristiansand

Jeg er Kristiane og jeg kommer fra Kristiansand men bor nå i Oslo. Her bor jeg sammen med kjæresten. Drømmen min er å bli jordmor og det målet skal jeg nok nå til slutt. Ris og ros tas imot med takk. ENJOY!

INSTAGRAM

Annonser

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits