FORSIDEN KONTAKT UKENS BLOGG INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

ALT SLETTET

Hei,
Nå er jeg virkelig i dårlig humør. Jeg har ikke blogget i helgen fordi jeg har vært på palmesus. Har hatt det super gøy og hadde tatt masse bilder til dere med kameraet! Og da mener jeg MASSE! Gledet meg skikkelig til å se gjennom dem og lage masse forskjellige innlegg. Hvordan man kler seg på festival. Palmesus. Kjendiser. Antrekk. Også videre. Men, lørdag kveld lånte ei venninne kameraet og skulle bare kikke litt på det. Jeg ser jo ikke at det kan gå galt i det hele tatt og låner bort kameraet også løper jeg på do. Når jeg kommer tilbake hadde hun tustet litt og surret med selvutløseren. Jeg trodde ikke det var noe mer galt enn det og skrudde derfor bare av selvutløseren. Nå jeg skulle kikke på bildene nå så er det bare fem bilder. Jeg rynket litt på nesa og tenkte HÆÆÆ??? Så oppdager jeg at alle bildene som er der er tatt etter at hun så på det. Jeg ble såå lei meg. Jeg ringte kjæresten min tvert og begynte å gråte i telefonen. Uff, tenk at bilder kan bety så mye. Jeg føler jeg har mistet noe kjært. Jeg tror jeg er mer lei meg enn dere kan se for dere. Jeg hadde tatt masse bilder av konsertene, venner, kjendiser, og veldig pene bilder av meg selv (hehe) og alt er borte. ALT. Utenom de 5 siste bildene. Det var så sent at kvaliteten på bildene er så dårlig at jeg ikke hadde lagt de ut uansett. Jeg er så lei meg for at venninnen min ikke sa noe til meg. Men kanskje ikke hun viste det og jeg er sikker på at det var et uhell. Men jeg kunne ønske jeg viste det så jeg kunne tatt masse bilder lørdag kveld. Så jeg hadde noe jeg kunne vise dere. Jeg har noen bilder på mobilen, heldigvis.

Det var det. Søren altså.. At det går ann. Nå må jeg skjerpe meg. Det er ikke verdens undergang heldigvis. Hun mistet jo ikke hele kameraet i skjøen. Og jeg er jo like hel! Bildene har gått tapt så da får jeg ta noen nye.

Håper dere har en bedre start på uken enn meg.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

inmyheels

inmyheels

24, Kristiansand

Jeg er Kristiane og jeg kommer fra Kristiansand men bor nå i Oslo. Her bor jeg sammen med kjæresten. Drømmen min er å bli jordmor og det målet skal jeg nok nå til slutt. Ris og ros tas imot med takk. ENJOY!

INSTAGRAM

Annonser

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits