FORSIDEN KONTAKT UKENS BLOGG INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

MOR INDIA

I dag har jeg hatt en super dag med en av mine beste venninner. Vi startet dagen med noen timer på stranden og vandret derfra oppover i byen. Det ble selvfølgelig litt shopping i dag også, ikke rent lite heller faktisk, Jeg har brukt altfor mye penger på shopping i det siste. Har ikke fått brukt alt jeg har kjøpt engang. Men da håper jeg at jeg har fått shoppet fra meg litt så det ikke lukter svidd kort i lommeboken fremover. Siden det gikk sport i shopping ble vi etter hvert skrubb sultne og indisk fristet mest. Vi har en helt fantastisk indisk resturant her i Kristiansand, Mother India, Jeg synes maten de serverer er fantastisk god. Man kan velge mellom mange tradisjonelle indiske retter med forskjellig kjøtt i. Valget i dag falt på en trygg Tikka Masala med kylling. I tillegg hadde vi et nanbrød på deling. Jeg synes også at lokalet skaper en helt herlig stemning.

Her er jeg før vi får servert mat.

Her er maten. Man velger hvor sterk man vil ha den. Heldigvis! Ris får man også ved siden av til alle rettene.

Jeg måtte bare vise dette bildet. Her er jeg akkurat ferdig med å spise. Sterkt med sabla godt. Nesen og øynene får kjørt seg litt. Hehe.

Liker du indisk? Kan du anbeale en god indisk resturant?

Håper dere har hatt en fin dag. Nå skal jeg snart til min kjære kjæreste og overnatte der. Snakkes i morgen peeps.

Én kommentar

Liv Hege Hagfors

18.07.2013 kl.20:47

Så mange fine bilder :-) Kos dere videre!

Skriv en ny kommentar

inmyheels

inmyheels

24, Kristiansand

Jeg er Kristiane og jeg kommer fra Kristiansand men bor nå i Oslo. Her bor jeg sammen med kjæresten. Drømmen min er å bli jordmor og det målet skal jeg nok nå til slutt. Ris og ros tas imot med takk. ENJOY!

INSTAGRAM

Annonser

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits