FORSIDEN KONTAKT UKENS BLOGG INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

SYVSOVER HAR GULL I MUNN

Dette er det lengste jeg har sovet i ferien til nå og magen min pleier å vrenger seg når dette skjer, men ikke i dag. Jeg er et B-menneske. Det er sikkert og vist og du finner ikke en celle i kroppen min som vil hoppe ut av sengen tidlig om morgenen. Men jeg har ferie og vil nyte hvert sekund og helst noen sekunder lenger enn kortere. Så hvis jeg klarer å dra meg ut av sengen etter 7 timer søvn så gjør jeg det.

Planen var og starte dagen med å løpe i lysløypa sammen med Joachim, men jeg er så inni hampen støl etter styrketrening på mandag at jeg ikke vet om jeg greier å gå en gang. Kanskje vi får til en joggetur i kveld heller. Eller en trappetur på Oddeerøya. Det er viktig å trene også i ferien.

Det jeg gleder meg aller mest til i dag er å kjøpe kamera!! Wwoho. Endelig får jeg kjøpt meg et kompaktkamera igjen. Det andre tok vist kvelden etter litt for mange flyveturer som endte i et dunk. Uansett, det blir veldig delig å kunne ta bilder med kamera og ikke mobilen hele tiden. Kvaliteten er ikke så verst på mobilen men det er selvfølgelig mye bedre med kamera. Da blir det nok flere bilder her på bloggen også. Og det gleder jeg meg ekstremt til!

Men dere, tilbake til sovingen. Jeg sa jo at magen min pleier å vrenge seg når jeg sover leng på ferie. Dette er grunnen til at den ikke gjør det i dag.

Dette er de beste morgenstundene jeg har, og jeg nyter. Her kan jeg ligge enda lenger!

Kommer innlegg om mitt elskverdige kamera jeg skal skaffe meg i dag. Jeg gleder meg som et barn som sikler etter gaver klokka 1730 på julaften. Årh, kan vi ikke bare dra på fotobutikken nå?

Er du et a- eller b-menneske? Er det annerledes i ferier? Fortell meg hvordan din beste morgenstund er!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

inmyheels

inmyheels

24, Kristiansand

Jeg er Kristiane og jeg kommer fra Kristiansand men bor nå i Oslo. Her bor jeg sammen med kjæresten. Drømmen min er å bli jordmor og det målet skal jeg nok nå til slutt. Ris og ros tas imot med takk. ENJOY!

INSTAGRAM

Annonser

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits