FORSIDEN KONTAKT UKENS BLOGG INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

LEOPARDMANI

Jeg elsker sko og nå har jeg fått blod på tann av plattforms. Jeg har et par jeg kjøpte i Dublin men ønsker å utvide denne samlingen med minst to til. Jeg har vært rundt omkring i butikker men mulig jeg er for sent ute fordi det virker som at denne typen sko er svært utpelt. Jeg har derfor klikket meg litt rundt på nett og fant noen helt perfekte på Bubbleroom sine sider. De hadde de helt klassiske fargene som hvitt, svart og begge deler. I tillegg hadde de et helt rått par i leopard. Jeg føler leopardmønster virkelig har fått oppsving de siste månedene og er på vei inn i motebildet once again. For min del kunne det ikke vært bedre, jeg digger leomønster og disse skoene vet jeg ikke om jeg klarer å motstå. Å prisen man må ut med for herlighetene, den er bare 299!! Bubbleroom kan virkelig sakene sine.

Var de ikke bare helt rå? Men nå får jeg et problem for jeg vet sannelig ikke hvilket par jeg skal velge av de tre andre variantene. Jeg har jo et par helt sorte med nagler, så mulig det blir hvite på meg.

Hva synes du om skoene? Liker du leomønster? Hvilket par synes du jeg skal klikke hjem? Har du kjøpt noe på Bubbleroom noen gang?

6 kommentarer

isalei

15.07.2013 kl.12:39

kjempe kule <3 artig og se at platåå er på vei tilbake!!!

inmyheels

15.07.2013 kl.12:42

isalei: ja, jeg digger det!

Emilie-Therese

15.07.2013 kl.13:22

De var stilige!

inmyheels

15.07.2013 kl.13:50

emiliener: ja, men er så usikker på hvilke jeg skal klikke hjem.

Emilie-Therese

15.07.2013 kl.13:56

Skjønner jeg godt! Om du tar de sorte, passer de til mer av klærne i skapet (er min mening)

inmyheels

15.07.2013 kl.14:01

emiliener: ja, det er jeg enig.

Skriv en ny kommentar

inmyheels

inmyheels

24, Kristiansand

Jeg er Kristiane og jeg kommer fra Kristiansand men bor nå i Oslo. Her bor jeg sammen med kjæresten. Drømmen min er å bli jordmor og det målet skal jeg nok nå til slutt. Ris og ros tas imot med takk. ENJOY!

INSTAGRAM

Annonser

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits