FORSIDEN KONTAKT UKENS BLOGG INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

ARMCANDY

Tenkte jeg kunne vise dere mine favoritt armbånd. Jeg har alltid vær ei skikkelig armbøndjente. Så lenge jeg kan huske lagde jeg meg armbånd eller "lånte" noen pene av moren min. Hun var ikke så glad for det, men jeg klarte ikke la vær å pynte opp hånleddene mine. Jeg "låner" vel armbånd av mamma nå også, men jeg er flinkere til å spørr på forhånd nå, heldigvis. Jeg har valgt ut noen av favorittene mine og to av dem betyr også veldig mye for meg.

Armbåndet helt til venstre fikk jag av en bestevenninne rett før jeg utvekslet til USA som 17 åring. Jeg elsker det og har nesten ikke gått en dag uten dette armbåndet. Det 3. armbåndet fra venste fikk jeg av pappaen min til bursdagen når jeg ble 19 og jeg elsker det.

Leddarmbåndet har jeg hatt så lenge jeg kan huske og det med nagler er fra gina og jeg digger fargen. I tillegg til disse har jeg noen enkle, litt mer fargeglade armbånd.

Nå er det sommer og håndledden fortjener litt gladfarge.

 

Liker dere å pynte opp litt rundt håndleddene?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

inmyheels

inmyheels

24, Kristiansand

Jeg er Kristiane og jeg kommer fra Kristiansand men bor nå i Oslo. Her bor jeg sammen med kjæresten. Drømmen min er å bli jordmor og det målet skal jeg nok nå til slutt. Ris og ros tas imot med takk. ENJOY!

INSTAGRAM

Annonser

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits