FORSIDEN KONTAKT UKENS BLOGG INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

FRA DET ENE TIL DET ANDRE

Jeg hadde egentlig tenkt til å poste et annet innlegg men det lot seg vis ikke gjøre.

I dag har jeg gjort akkurat det jeg skrev i innlegget før at jeg skulle gjøre. Jeg har bare slappet av, spist god mat også rakk jeg faktisk å rydde på kjøkkenet mellom slagene på sofaen. Av og til er det så delig å bare gjøre ingenting. Selvom jeg burde gjøre alt, men det får rett og slett bare vente til i morgen. Da blir det andre boller gitt. Trening, rydding, pakking og jobb. Kanskje greit at jeg ikke fikk postet innlegge jeg hadde tenkt så kan jeg kanskje forberede det til i morgen.

Uansett så ville jeg si at jeg er så utrolig glad for at dere likte konkurransen min! Jeg gleder meg allerede til å trekke en vinner, men jeg må vente litt til for å gi enda flere muligheten til å melde seg på.

Nå skal jeg kose meg videre med dette og slå meg til ro med at det bare ble disse to litt så som så innleggene idag. Ha en deilig fredagskveld dere!!

Hva har du gjort i dag?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

inmyheels

inmyheels

24, Kristiansand

Jeg er Kristiane og jeg kommer fra Kristiansand men bor nå i Oslo. Her bor jeg sammen med kjæresten. Drømmen min er å bli jordmor og det målet skal jeg nok nå til slutt. Ris og ros tas imot med takk. ENJOY!

INSTAGRAM

Annonser

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits