FORSIDEN KONTAKT UKENS BLOGG INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

9 SISTE PÅ INSTA

Dette innlegget skulle egentlig postes før jeg la ut noe mer på instagram men det rakk jeg vist ikke. Nå sitter jeg nydusjet og deilig med mitt andre måltid for dagen. Synes dette har vært en helt fantastisk morgen selvom sola melder fravær. Jeg har trent (skryteskryte), tatt sol og dusjet. Ahh, nå er jeg klar for en heidundrende fest i kveld! Jippi.

Nok om det. Her er de 9 siste på instagram (nesten).

1.God natta melding til alle dere. 2. Antrekket mitt på shopping i Milano. 3. Verdens beste is med rennende sjokolade i kjeksen. 4. Flaksloddet. Jeg vant, jeg vant. 5. Leppene mine. 6. Forlater eventyrhotellet i Venezia 7. Siste timer med sol i Italia 8. Meg på stranda. 9. Min kjære nyter utsikten.

Jeg har veldig lyst til å se hvem dere er på instagram så sleng igjen brukernavnet så kan jeg sjekke dere ut. Det er fritt frem å followe meg, @kristianelie.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

inmyheels

inmyheels

24, Kristiansand

Jeg er Kristiane og jeg kommer fra Kristiansand men bor nå i Oslo. Her bor jeg sammen med kjæresten. Drømmen min er å bli jordmor og det målet skal jeg nok nå til slutt. Ris og ros tas imot med takk. ENJOY!

INSTAGRAM

Annonser

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits