FORSIDEN KONTAKT UKENS BLOGG INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

UTEN BH

Jadda, idag er jeg sliten!! Ligger som et slakt på sofaen i bare joggetøy og uten BH. Synes det er så deilig å befriende å kunne slippe puppen ut av fangenskap. For i

dag har jeg har fullført 3 av 5 planlagte treningsøkter. Jeg har rett og slett dratt meg selv ut av feriemodus på den mest brutale måten jeg kan tenke meg! Jeg har klappet til meg selv, helt en iskald bøtte med vann over hodet, sluppet meg utfor et stup, YOU NAME IT. Jeg har gjort det. Jeg har næmlig gått fra en avslappet og deilig men travel ferie til en hverdag med trening, trening og atter trening. Det føles i alle fall sånn. Jeg har løpt og løpt, løftet og løftet. Heldigvis ikke uten resultater. For jeg har nemlig klart å gå ned halvparten av det jeg hadde lagt på meg på min 16 dager lange ferie. Utrolig fornøyd, men akk så sliten. Jeg skal på trening i morgen også og akkurat nå ser jeg litt svart på dette. Men det er bare å dra seg i fletta og komme seg over dørstokkmilen for å nå målene jeg har satt meg. Hurra for at jeg endelig har knekt koden. Heldigvis kan jeg se frem til en kveld med jentene i morgen, da skal helene spennes på og boblene fylles opp i glasset. Det blir stas. Da skal jeg pynte meg, og kanskje også krølle håret, eller kanskje sette det opp i en frisyre. Ikke se bortifra et hårinnlegg her på bloggen i morgen.

Nuss  nuss til dere flotte mennesker der ute.

Er du i feriemodus?

Stikkord:

2 kommentarer

Hege

03.07.2013 kl.21:42

Så flink du er :)

Jeg merker feriemodusen begynner å snike seg innpå, men her i gården er det bare å smøre seg med tålmodighet. Skal jobbe enda 3 uker til før det blir ferie :)

inmyheels

03.07.2013 kl.21:47

Hege: hehe, tusen takk. Ja da er det bare å holde seg opptatt ;)

Skriv en ny kommentar

inmyheels

inmyheels

24, Kristiansand

Jeg er Kristiane og jeg kommer fra Kristiansand men bor nå i Oslo. Her bor jeg sammen med kjæresten. Drømmen min er å bli jordmor og det målet skal jeg nok nå til slutt. Ris og ros tas imot med takk. ENJOY!

INSTAGRAM

Annonser

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits