FORSIDEN KONTAKT UKENS BLOGG INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

TRENING PÅ FERIE

Jeg hadde ikke tenkt at dette skulle være en treningsblogg. Trening er jo en del av livet og hverdagen min, så da er det vel på si plass at det kommer et innlegg om dette i ny og ne.

Det er ikke bare i hverdagen jeg prøver ha rutine på å trene, det er også på ferie. For min del synes jeg det kan være litt vanskelig å få til noen skikkelige rutiner og økter med trening på ferie, men tankene om å få det til er der i høyeste grad.

På ferie får man kanskje litt "gratis" bevegelse, som man ikke tenker på som trening. Man vil jo oppleve ting å se seg rundt i det området man er i og det krever som regel litt gåing. Vandring er absolutt god aktivitet for kroppen og man får oppleve ting samtidig. Cluet på ferie er vel uansett å være i aktivitet. Man kan være aktiv så å si hvor som helst. Det er nesten bare fantasien som kan stoppe deg. Være litt leken, bruke ball eller svømme litt hvis du er ved en strand eller et basseng. Besøk en naturattraksjoner en dag eller gå fra butikk til butikk på shopping. Det kan være en ide å ta med seg joggeskoene, hvis vekten i kofferten tillater det, og ta en runde i nærområdet. Det er også mange hoteller som tilbyr tilgang til treningstudio eller basseng og det er en gyllen mulighet til å få til en økt eller to.

Ferie er absolutt en tid for avslapping og oppladning av batterier, men kroppen nyter av litt bevegelse uansett hvilken form det kommer i. Det beste er jo at man kan oppleve spennende ting samtidig som kroppen får bevegelse. Det er jo vinn-vinn.

På byvandring i Roma og Firenze.

Shopping i Milano.

Skikkelig treningsøkt og på tur mellom to byer i Cinque Terre, Italia. En fantastisk tur.

Håper dere alle får en fin og aktiv ferie.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

inmyheels

inmyheels

24, Kristiansand

Jeg er Kristiane og jeg kommer fra Kristiansand men bor nå i Oslo. Her bor jeg sammen med kjæresten. Drømmen min er å bli jordmor og det målet skal jeg nok nå til slutt. Ris og ros tas imot med takk. ENJOY!

INSTAGRAM

Annonser

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits