FORSIDEN KONTAKT UKENS BLOGG INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

ALENE

Jeg nevnte tidligere at min kjære samboer har reist fra meg idag. Det betyr at jeg er helt mutters alene i leiligheten som ligger midt i Oslo sentrum. Sist gang jeg var hjemme alene gikk brannalarmen to ganger midt på natten og noen prøvde å tenne på hele bygget. Litt skummelt var det og det ble ikke særlig mye søvn den natta. Satser på at det ikke skjer noe liknende denne gangen. Jeg skal være alene til søndag, da reiser jeg hjem til hjembyen min Kristiansand og da treffer jeg også kjæresten igjen. 

Samboeren min reiser en del, og dermed hender det at jeg får leiligheten for meg selv innimellom. Jeg synes det var litt rart å gå fra å være to til bare å være meg, men nå føler jeg at det har gått seg veldig greit til. Jeg koser meg i mitt eget selvskap, også får jeg jo allverden med tid til venner, middager og festligheter. Jeg synes det er deilig å kunne lakke neglene når jeg vil uten rynk på nesa fra sidemannen og kunne bre meg over hele senga uten å få en albue i siden. Jeg kan også lage akkurat det jeg vil til middag og det er helt skjønt. 

De første gangene han reiste fra meg begynte jeg fort å kjede meg. Jeg visste liksom ikke lenger hva jeg skulle ta meg til. Det er jo ikke sånn at vi er sammen hele tiden selvom vi bor sammen, men når han er langt borte føltes det veldig tomt og stille i leiligheten. Alt ble liksom litt gråere og jeg følte tiden gikk veldig sakte.  I denne tiden tror jeg ofte at jeg kjente på ensomheten. Jeg synes det er litt merkelig at jeg kunne bo alene i en bitte liten leilighet uten å føle et sekund at jeg var ensom, men når jeg har bodd med en fyr i noen månder og han reiser bort kjenner jeg plutselig på denne enorme ensomheten. Men jeg regner med dette er en vane sak. Jeg var vandt til å ha han rundt meg i løpet av dagen og plutselig var han ikke der lenger. Nå føler jeg på en slags frihet når jeg kan leve litt på egenhånd. Å være alene er ikke det samme som å være ensom. Man er jo en som er alene, men ikke nødvendigvis ensom. De følelsene jeg kjenner mest på når han reiser nå er vel at jeg begynner å savne han etter et par tre dager, men så er det jo så deilig å se hverandre igjen etter litt tid fra hverandre. Og det tror jeg blir riktig deilig denne gangen også.

Har du vært ensom?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

inmyheels

inmyheels

24, Kristiansand

Jeg er Kristiane og jeg kommer fra Kristiansand men bor nå i Oslo. Her bor jeg sammen med kjæresten. Drømmen min er å bli jordmor og det målet skal jeg nok nå til slutt. Ris og ros tas imot med takk. ENJOY!

INSTAGRAM

Annonser

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits