FORSIDEN KONTAKT UKENS BLOGG INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

Borte bra, men hjemme best?

Tilbake til hverdagen. Nå sitter jeg i Oslo sentrum, i leiligheten vi leier. Det er klær overalt, kjøleskapet er tomt og himmelen, den er overskyet. Vi reiste fra skyfri himmel, 25 grader og sol. Et eventyrhotell med frokost klart hver dag, det var 5 min å gå til stranden og Venezia by bare en båttur unna. Jeg kunne gå i korte, lette sommerkjoler og sandaler hele dagen, og hele natten. Det ble solgt mojito slush (den beste drinken jeg har smakt) på gatehjørne og en varm lunsj på resturant ble som regel ikke mye dyrere enn rundt 200 lappen for to hoder. Borte bra, men hjemme best sier du? Igår gledet jeg meg til å komme hjem. Vi har vært på farten i 16 dager og vi renner over av opplevelser. Etter 16 dager på tur er det DEILIG å komme hjem. Jeg gledet meg til å spsie gove vanlige brødskiver, til å komme igang med trengingen og å kunne velge noe annet enn pizza og pasta. Jeg elsker pasta men det begynte å bli litt for mye av det gode. Det jeg gledet meg aller aller mest til var å sove i sengen min og da spesielt savnet jeg hodeputen min. Italienske hodeputer kan ikke måle seg med den jeg har i sengen min. Har ikke telling på hvor mange netter jeg våknet fordi puten var så vond. 

Ferie er for all del deilig og jeg gleder meg allerede til neste gang jeg skal ut på tur, men hverdagen skal absolutt ikke unnervurderes. I hverdagen får man gjort alle de små tingene som må gjøres for at alt skal gå rundt. Man har rutiner og liver er litt som på skinner. Dette skaper en trygghet og forutsigbarhet som vi mennesker trenger. Hverdagen kan brukes til kjedelige oppgaver og grå dager som ikke er til å unngå. De kan også brukes til å glede seg til ferie og helg, man kan planlegge, fikse og ordne så feriene blir så behagelige som mulig. Men man skal ikke unnervurdere hverdagene. Det er de vi har flest av i et liv. Ofte er det de små hverdagsmirkalene man husker best. Man kan kjenne på å bli ivaretatt av en som er glad i deg eller oppleve mestring av å prestere på oppgaver. Hverdagslykken er ikke oppskrytt, ta vare på hverdagene og lev i dem.

Har du hatt en fin mandag/hverdag så langt?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

inmyheels

inmyheels

24, Kristiansand

Jeg er Kristiane og jeg kommer fra Kristiansand men bor nå i Oslo. Her bor jeg sammen med kjæresten. Drømmen min er å bli jordmor og det målet skal jeg nok nå til slutt. Ris og ros tas imot med takk. ENJOY!

INSTAGRAM

Annonser

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits