FORSIDEN KONTAKT UKENS BLOGG INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

Tarmskylling

Litt i tvil om dette, men la gå. Jeg hater når kroppen min bestemmer seg for at det er på tide med rengjøring. På innsiden. Kroppen min bestemte at dette skulle bli en litt sånn regelmessig greie uten noe spesielt mønster i 2013. Da 2013 bikket var det ingen kjære mor. Det føles som tarmskylling.

For to kvelder siden. Etter tre is og en dag med mat var det nok. Heldigvis rakk jeg både å komme inn på badet og sette meg på skåla. Jeg kan informere om at det er svært ubehagelig, men til gjengjeld går det på rekordfart. Jeg kan heldigvis si at det er en ganske uskyldig forklaring på seansen. Da året bikket 2013 hadde jeg blitt intolerant for laktose. Ikke heletiden, ofte ikke en gang i måneden en gang. Bare litt sånn innimellom. Jeg mistenker at det finnes en magisk grense på hvor mye tarmen tåler før den sier ifra at nok er nok og skyller ut innholdet. Det har nok også noe med de melkeproduktene jeg putter i munnen. F.eks fløte, er en versting. Da sier tarmen ifra ganske fort. Og etter tre is på en og samme dag. Ja, jeg skeiet katastrofalt ut den dagen men jeg hadde en inmari god grunn. Det får dere høre senere. Så var det nok for denne kroppen. Innholdet måtte ut.Jeg lurer på om noen fler er i samme situasjon som meg? Finnes det noen jeg kan "dele" dette problemet med?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

inmyheels

inmyheels

24, Kristiansand

Jeg er Kristiane og jeg kommer fra Kristiansand men bor nå i Oslo. Her bor jeg sammen med kjæresten. Drømmen min er å bli jordmor og det målet skal jeg nok nå til slutt. Ris og ros tas imot med takk. ENJOY!

INSTAGRAM

Annonser

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits