FORSIDEN KONTAKT UKENS BLOGG INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

Uprofesjonelt

I går ankom vi hotellet her i Milano. Vi spurte selvfølgelig om nett med en gang, men det lot seg ikke gjøre. Det var noe galt med nette sa den gamle bak skranken. Han ba oss komme tilbake litt senere. For oss var det helt i orden. Vi gikk ut å spiste og kom tilbake noen timer senere. Da spurte vi igjen om nett, men ble avbrutt flere ganger fordi han gamle bak skranken måtte hjelpe å eksplodere et annet par også. Dette synes jeg var uprofesjonelt. I tillegg hadde han ikke sagt ifra om nettet til de som fikset dette, så det var det fremdeles ikke tilgang til.

Når vi booket hotell stod det at de hadde gratis Internett, men det viste seg å være en stasjonær maskin i lobbyen. Det kostet penger for trådløst, heldigvis ikke mer enn 3? for 12 timer. Ulempen med dette er at det bare kan brukes i lobbyen det også. Det litt tungvint å hele tiden måtte løpe ned i lobbyen når vi skal finne ut av neste hotell, serverdigheter å se på og blogging selvfølgelig.

Heldigvis har den gamle bak skranken gått av vakt og det var en ung fresh italiener som endelig kunne hjelpe meg med å få nettilgang. Man føler seg litt hjelpeløs uten nett, vi har ikke booket det siste hotellet vi skal på og vi reiser til siste stoppet på i morgen. Heldigvis kunne vi brukt den stasjonære i lobbyen til det, men det er ekstra greit å kunne koble seg opp på nett med sin egen skjerm.

Bare litt aggresjon som måtte ut. Nå har jeg kokt over og trenger ikke skru opp varmen mer. Men nå har vi nett, vi har Milano for våre føtter og jeg håper det blir masse tid til shopping i dag. Det har noen lovet meg.

Har dere hatt problemer med å få nett på utenlandsreiser?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

inmyheels

inmyheels

24, Kristiansand

Jeg er Kristiane og jeg kommer fra Kristiansand men bor nå i Oslo. Her bor jeg sammen med kjæresten. Drømmen min er å bli jordmor og det målet skal jeg nok nå til slutt. Ris og ros tas imot med takk. ENJOY!

INSTAGRAM

Annonser

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits