FORSIDEN KONTAKT UKENS BLOGG INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

Vinnerflaks

Min kjære samboer og reisepartner har så utrolig flaks. Han bare vinner og vinner, i tillegg til at han har vunnet den store kjærligheten (hehe). Jeg trodde på at man ikke kunne ha hell i både spill og kjærlighet, men der tok jeg sannelig feil.. Idag ventet vi på toget og da vant han 60 ? på spilleautomat. I kveld vant han også høretelefoner til meg (har selvfølgelig glemt mine hjemme). Ikke de peneste, men brukbare.

Fine rosa klokker med stjerner på ørene. Heldigvis er lyden rimelig god og det er det viktigste! Kanskje jeg rocker dem på trening en gang i fremtiden. Disse vil garantert ikke skli ut av ørene mine mens jeg jogger, som de andre jeg bruker har en lei tendens til å gjøre når fuktigheten blir for stor. Vi får se.

Nå er vi ferdig spist og ligger i senga og slapper av. Jeg med Harry Hole og kjæresten med fotball på TV. Vi lader opp til noen aktive dager fremover og vi gleder oss.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

inmyheels

inmyheels

24, Kristiansand

Jeg er Kristiane og jeg kommer fra Kristiansand men bor nå i Oslo. Her bor jeg sammen med kjæresten. Drømmen min er å bli jordmor og det målet skal jeg nok nå til slutt. Ris og ros tas imot med takk. ENJOY!

INSTAGRAM

Annonser

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits