FORSIDEN KONTAKT UKENS BLOGG INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

FIRENZE

Oki. To dager siden vi var i Firenze, men vil bare få frem at denne byen var FIN. Jeg vil bare ta en kort runde med anbefaling. Kanskje ikke det mest spennende for de som ikke skal der, men denne bloggen er for meg også.

Firenze er ikke en STORby, men den har alt og det kan være litt langt å gå fra den ene siden til den andre siden av byen. Det er fine "loppemarkeder" her og da mener jeg ikke loppemarked som i Norge. Her var det meter på meter med boder. De solgte skinn i alle varianter og fasonger. Vesker, sekker, belter, armbånd, jakker og sko. I bodene fant man suvenirer, skjerf, t-skjorter og leker. Det var ekstremt mye å velge mellom. Jeg fant meg ei skinnveske med brunt skinn og Firenzes trykk som var spesielt for denne byen. Og masse armbånd! De hadde også gullmarked over ei bro med gullsmeder på rekke og rad. Her kjøpte jeg meg gullring i rose farge for rundt tusen lappen. I Firenze er bygd i renessanse stil og det er kunst i massevis.

Hvis du er kunstinteressert er dette absolutt en by verd å besøke. 2-3 dager kan være nok til å få med seg det viktigste.

Har noen av dere vært i Firenze?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

inmyheels

inmyheels

24, Kristiansand

Jeg er Kristiane og jeg kommer fra Kristiansand men bor nå i Oslo. Her bor jeg sammen med kjæresten. Drømmen min er å bli jordmor og det målet skal jeg nok nå til slutt. Ris og ros tas imot med takk. ENJOY!

INSTAGRAM

Annonser

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits