FORSIDEN KONTAKT UKENS BLOGG INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

Mitt Roma

Mulig ikke lørdag er den beste dagen å blogge. Det virker ikke sånn. Folk er vel opptatte med å nyte sola og sommeren og helga og det er jeg glad for.

I dag har jeg vandret av meg føttene og blitt solbrent på toppen av skuldrene. Også ha det kommet fram to kviser i tårekanalen på hver sin side av nesa. Det får jeg når jeg sover for lite. Jeg føler vi har vært over hele byen. Vi fikk sett både Coloseum og Spansketrappa. Begge har fått shoppet litt og vi har spist pizza og pasta.Dette er Colosseum.

Her kommer det noen bilder fra mitt typiske Roma. Det er sånn jeg føler det er her.RomagateAppelsintreEn hage midt i byen. Vi har vært på jakt etter supermarked i over en time. Jeg forstår ikke at det er så få vanlige matbutikken her. Jeg har bare sett to sparbuttikker i hele Roma. På jakten snublet vi også over en homseparade. Det var stilig, har aldri opplevd det før.RegnbueFlaggetRoma pride 2013

Tilslutt fant vi ei sjappe på et hjørne så jeg fikk tak i en sjampo. Nå ligger vi å slækker på rommet vårt. Ikveld blir det en pizzeria som vi har fått anbefalt så da må vi teste ut den. Jeg tror jeg rekker å bli lei både pizza og pasta på denne turen. Tipper jeg legger på meg noen kilo også. Men det er ikke alltid vi er på ferie. Og på ferie er det lov til å kose seg litt ekstra. Det kommer innkjøp litt senere i turen og antrekk fra dagen kommer kanskje i kveld.

Har du vært i Roma?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

inmyheels

inmyheels

24, Kristiansand

Jeg er Kristiane og jeg kommer fra Kristiansand men bor nå i Oslo. Her bor jeg sammen med kjæresten. Drømmen min er å bli jordmor og det målet skal jeg nok nå til slutt. Ris og ros tas imot med takk. ENJOY!

INSTAGRAM

Annonser

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits