FORSIDEN KONTAKT UKENS BLOGG INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

Så som så, men helt ok.

Nå er vi endelig fremme. Etter en veldig tidlig start på dagen, to flyturer og en tog tur er vi fremme på hotellet, hvis jeg kan kalle det det. Jeg sitter i en litt for hard 180 seng og mannen snorker i en veldig deilig men smal 75 seng. Vi får bytte litt på så vi overlever. Vi valgte et super billig hotell og standarden er der etter. Vi ønsket ikke investere i hotell her i Roma fordi vi bare blir her to netter. Hotellet, eller jeg vil heller kalle det en leilighet består av tre værelser, hvor vi har ett av dem, vi deler bad og en slags felles hall. Enn så lenge er det ingen andre gjester her og jeg krysser fingrene for at det forblir sånn til vi reiser. Deilig med eget bad. Her er noen bilder.

Detter er hallen med værelsene.

Her ser dere badet. Det er lyst og rent og veldig greit.

Og tilslutt et stykk mørkt værelse. Ville ikke vekke min kjære som prøver å sove litt. Her blir vi til søndag, nå skal vi straks ut å utforske ROMA. Mulig det kommer antrekksbilder litt senere, hvis noen gidder å ta bilder av meg.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

inmyheels

inmyheels

24, Kristiansand

Jeg er Kristiane og jeg kommer fra Kristiansand men bor nå i Oslo. Her bor jeg sammen med kjæresten. Drømmen min er å bli jordmor og det målet skal jeg nok nå til slutt. Ris og ros tas imot med takk. ENJOY!

INSTAGRAM

Annonser

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits