FORSIDEN KONTAKT UKENS BLOGG INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

Mine Pakketips!

Himmel. Skal jeg lage pakketips? Jeg hater alt ved pakking. Jeg hater å brette alt ned i kofferten, jeg hater å finne alt jeg må ha med, jeg hater å finne alt jeg trenger i kofferten når jeg skal bruke det, jeg hater å pakke ut. Uff, nå ble det veldig negativt her. Jeg tror alt dette hatet bunner i at jeg er skismissebarn. Eller barn og barn, jeg var trossalt voksen når min mor og far flyttet fra hverandre. Jeg hadde blitt 18 år før jeg begynte å hate alt pakkestyret jeg har måttet gjennom. Jeg har faktisk pakket livet mitt og rommet mitt sånn 10 ganger på 4 år, fra jeg var 18 år til jeg nådde 22. I tillegg har jeg jo hatt avstandsforhold i ti månder med kjæresten og da ble det MYE pakking. Men men. Jeg må jo pakke av og til som alle andre og jeg burde absolutt være kvalifisert for å lage noen tips. 

Det viktigste er jo selvfølgelig å vite, hvor lenge man skal være borte og hvilket klima det er der. Det er også greit å vite hvilken type tur man skal på. Hvis man skal på fjelltur, ikke pakk i koffert. Alle disse elementene må man ta hensyn til når man pakker. En ting som er viktig for meg er å ikke overdrive. Jeg har dradd med meg så mange kilo overalt og det er ingen vits. Man kan jo si at det er greit å ha noe å velge i når man står der og skal sette sammen klær, men for min del er ikke valgmuligheter verdt det slite det er å pakke alt, pakke opp alt og ikke minst drasse det med seg overalt. Men dette er jo litt sånn fra person til person, noen bryr seg ikke om det. Så kommer det til hva som burde ned i kofferten. Jeg pakker alltid de klærene jeg liker best, i forhold til klimaet jeg skal til. Disse klærene vet jeg at jeg kommer til å bruke og jeg kommer ikke til å rive meg i håret av frustrasjon fordi jeg ikke har noe å ha på meg. Man trenger ikke eksprimentere med klær på feire. Det kan man gjøre når man er hjemme. Det kan være lurt å ha klær som passer litt sammen så man kan lage flere forskjellige antrekk med de samme klærene. Hvordan man skal pakke tingene ned i kofferten er dere kanskje revnende likegjyldig til, men jeg liker å samle de forskjellige klærene i kategorier. Da finner jeg lett alle alternativene av t-sjorter jeg kan velge mellom. Så da ligger alle bukser, gensere og t-sjorter med hverandre. Penklær er også en kategori i min koffert så jeg lett finner frem til klærene jeg vil pynte meg med. Jeg legger alt av undertøy å tøypose og alle toalettsaker i toalettmappen. Jeg bruker svært lite forskjellig ørepynt, smykker og armbånd, men de jeg har med, ligger i en liten metall eske inni toalettmappen. Skoene pakker jeg inn så de ikke skal skitne til alt det andre.

Til slutt, et siste og viktig tips, hvis det er mulighet for shopping i løpet av turen så spar plass til det og hvis du har glemt noe, senk skuldrene, nesten alt går ann å kjøpe.

Lykke til med pakkingen!

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

inmyheels

inmyheels

24, Kristiansand

Jeg er Kristiane og jeg kommer fra Kristiansand men bor nå i Oslo. Her bor jeg sammen med kjæresten. Drømmen min er å bli jordmor og det målet skal jeg nok nå til slutt. Ris og ros tas imot med takk. ENJOY!

INSTAGRAM

Annonser

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits