FORSIDEN KONTAKT UKENS BLOGG INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

Listemennesker

Jeg er ikke et utpreget listemenneske. Jeg er veldig glad i å lage lange lister med hva jeg må gjøre, eller hva jeg burde kjøpe på butikken, men jeg er helt elendig til å følge dem. Enter så mister jeg dem, eller glemmer dem eller så er listen så lang at jeg aldri blir ferdig. Og når jeg har kommet meg til de siste punktene er det andre ting jeg burde prioritere før disse punktene. Mulig jeg innerst inne er et liste menneske jeg er bare fryktelig dårlig til å skrive dem. Jeg vet kanskje ikke hvordan de burde skrives. Jeg er nesten helt sikker på at man ikkeburde lager lister til langt fram i tid fordi du lever jo og vet ikke hva som skjer hverdag og hvordan prioriteringen din burde være om tre dager. 

Jeg har klikket meg litt rundt på nettet og jeg føler den ene etter den andre forteller meg at de er strukturerte listemennesker som må ha kontroll på alt de driver med. Jeg er ikke sånn. Jeg er litt mer sånn; Jeg flyter så da holder jeg meg oppe. Det er viktig for meg at jeg rekker tidsfrister, men jeg trenger ikke en to do liste for å få det til. Jeg synes absolutt ikke det er negativt å være et liste menneske, men det trenger ikke være positivt heller. Det er bare en måte å ha system på alt. Mitt system sitter i hodet. Og hvis jeg har glemt noe, som overraskende nok skjeldent hender, så pleier det å ordne seg. Det kan hende jeg er veldig avslappet til alle avtalene mine og kanskje jeg har for lite på agendaen til å virkelig føle at jeg trenger en liste. Men det jeg absolutt elsker med lister er å krysse oppgavene ut. Det er så deilig å se at oppgaver fjernes og er gjort. Tror det er en av de beste følelsene jeg får. Kanskje det er derfor jeg forjeves prøver å lage liste etter liste for så å krysse dem ut igjen. Problemet er bare at listene aldri blir ferdig og den følelsen er jeg ikke så hypp på. 

Jeg tror jeg fortsetter å flyte og fortsetter å få tingene mine gjort. Jeg trenger ikke lage lister for det.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

inmyheels

inmyheels

24, Kristiansand

Jeg er Kristiane og jeg kommer fra Kristiansand men bor nå i Oslo. Her bor jeg sammen med kjæresten. Drømmen min er å bli jordmor og det målet skal jeg nok nå til slutt. Ris og ros tas imot med takk. ENJOY!

INSTAGRAM

Annonser

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits