FORSIDEN KONTAKT UKENS BLOGG INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

Reisefeber og flynerver

Jeg har jo gnålt om denne Italiareisen hele uken. Derfor tenkte jeg at turen fortjente et innlegg, til og med før vi sitter på flyet. Jeg GLEDER meg noe enormt til denne reisen, dels fordi det er veldig lenge siden jeg har vært utenfor landegrensene mer en 3 døgn og dels fordi jeg elsker å reise med min kjære. Dette er tredje reisen vår og vi skal være borte lenger enn vi har vært tidligere. Jeg tror dette blir en knall tur og vi skal gjøre så mye deilig og koselig, men det kommer i flere innlegg etter hvert. Kan jo ikke spoile alt i ett og samme innlegg. 

Jeg har så smått begynt å pakke og klør meg litt i hodet av hva jeg skal ta med. Turen er både strand, sol og byferie. Jeg har jo lyst til å ha plass til alt jeg skal shoppe der nede, også føler jeg det er så mye forskjellig vi skal, og at jeg må pakke der etter. Dette er vanskelig, men jeg skal nok få det til og hvis jeg mangler noe kan jeg jo shoppe litt til.

Men jeg skal innrømme at jeg er nervøs for morgendagens flytur. Før elsket jeg å fly, synes det var helt supert å sitte i et fly å bli fraktet flere tusen km i den ene eller andre retningen. Jeg husker at på 10 års dagen min fløy  vi til London med familien og jeg fikk komme inn cockpitten å se. Synes jeg var kjempeheldig! Også fikk jeg sjokolade. Senere har flynervene bare blitt verre og verre. Jeg begynner å kaldsvette, spenner musklene mine og tårene mine kan begynne å sprute ut. Heldigvis går det bra så lenge det ikke skjer noe uforutsigbart. Og det beste er jo at når vi lander, så lander vi i ROMA! Og da er det 16 dager til vi skal fly igjen. I Roma blir vi to netter også reiser vi videre. Jeg kommer til å skrive om byene jeg skal besøke, det kommer også bilder og kanskje litt om det praktiske som for eksempen transporten fra by til by i Italia. 

Har dere nerver for å fly? 

Jeg håper jeg får en kontinuitet i bloggen, også på ferie. Krysser fingrene for at det går bra. Det er mulig det kommer et innlegg om redsel i løpet av helgen eller starten av neste uke.

Én kommentar

Rikke Løngaard - 17 år

13.06.2013 kl.14:17

Blir nok en fin tur, kos deg masse! har ikke nerver for å fly heldigvis :)

Skriv en ny kommentar

inmyheels

inmyheels

24, Kristiansand

Jeg er Kristiane og jeg kommer fra Kristiansand men bor nå i Oslo. Her bor jeg sammen med kjæresten. Drømmen min er å bli jordmor og det målet skal jeg nok nå til slutt. Ris og ros tas imot med takk. ENJOY!

INSTAGRAM

Annonser

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits