FORSIDEN KONTAKT UKENS BLOGG INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

Flere lesere på bloggen?

Hvordan skaffe seg flere lesere til bloggen? Jeg har lest opp og i mente om hvordan man skaffer seg lesere til bloggen sin. Den ene sier det og den andre sier noe annet. Noen mener det burde være kvalitet over alle innleggene som blir lagt ut og noen mener kvantitet er bedre enn kvalitet. Også er det en tredje som mener at hver tredje innlegg må være av kvalitet og de to i mellom ikke trenger å være det.  Jeg blir forvirret.. For min egen del vil jeg at alle innleggene skal ha et preg av kvalitet og være gjennomført. Men det er begrenset hvor mye tid jeg vil legge i alle innleggene og alle innleggene handler jo ikke om det samme. Man trenger ikke bruke så mye tid og krefter på et innlegg som omhandler hva man skal og har planer om videre. Eller trenger man? Jeg mener også at det er lurt å ha bilder. Helst med god kvalitet. Designet på bloggen burde også være ryddig og pent og det burde vare lett å navigere seg frem og tilbake i bloggen.

Jeg har jo gang på gang sagt at denne bloggen mest er for meg, men det har jeg i det siste begynt å tvile litt på. Jeg ønsker jo å nå ut til noe som ønsker å lese det jeg har skrevet eller se på bildene jeg har publisert. I tillegg har jeg sikkert sjekket statestikken sånn 15 ganger i timen. Jeg har vært helt avhengig og det har gått over stokk og stein. Jeg har blitt helt besatt av å oppdatere og håper heletiden at kurven har strukket seg oppover. Det har nok noe med blogghoreperioden min som nå er over. Heldigvis. Det var ikke gøy å få bekreftet, 14 ganger i timen, at det ikke har skjedd en pøkk siden sist.

Helt ærlig tror jeg ikke det finnes noen oppskrift på hvordan man får seg flere lesere. Dat handler om å legge ned tid og krefter i noe man liker å drive med. Hvis det skinner gjennom at man liker å drive med det, er det en bonus, men tips er alltid greit på veien. Så lenge du liker å drive med det, er det, det aller beste :) Blogging er en hobby.

Stå på alle sammen, det blir ikke bedre enn man gjør det selv. Og husk at du i alle fall har en leser, deg selv.

Stikkord:

3 kommentarer

heidibeauty

12.06.2013 kl.11:56

Riktig! =)

Mia

12.06.2013 kl.12:58

Fin header :)

inmyheels

12.06.2013 kl.13:08

Mia: Tusen takk. Den er jeg fornøyd med ;) Så nå ble jeg veldig glad for at du også synes den var fin!!

Skriv en ny kommentar

inmyheels

inmyheels

24, Kristiansand

Jeg er Kristiane og jeg kommer fra Kristiansand men bor nå i Oslo. Her bor jeg sammen med kjæresten. Drømmen min er å bli jordmor og det målet skal jeg nok nå til slutt. Ris og ros tas imot med takk. ENJOY!

INSTAGRAM

Annonser

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits