FORSIDEN KONTAKT UKENS BLOGG INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

Blogghore

Jeg har bæsjet på leggen.. Jeg har slurvet så til de grader. Jeg har nemlig blitt det jeg lovet meg selv at jeg aldri skulle bli. Jeg har blitt ei blogghore, og jeg har ikke merket det før nå. De siste dagene har jeg lagt ut innlegg på innlegg med fjas og vås fra mitt eget liv. Jeg har trykket på publiser før jeg overhode har tenkt over interessen av å lest innlegget. Selv min egen interesse av å lese det. Altså, hvis jeg ikke engang gidder å lese innlegget igjen, hvorfor skulle noen helt ukjente hatt noe interesse av å lese gjennom de 150 ordene jeg har rablet ned på denne blanke siden. Nå skal jeg tilbake til mitt gamle jeg. Jeg skal forsette å legge ut innlegg oftere enn jeg vasker håret mitt, men ikke hvis jeg klør meg i hodet og grubler på hva jeg skal hoste opp denne gangen. Jeg synes ikke det er vert å kludre det til mer nå, men jeg sletter ikke den knotingen jeg allerede har publisert. Det skal få lov til å ha den plassen det har, til skrekk og advarsel for meg selv. En påminnelse på at det der jeg drev med da, det toget skal jeg ikke hive meg på igjen.

Nå har jeg servert parklivinnlegg to dager på rad og selvom jeg skal i parken i morgen også, kan jeg love at jeg ikke nevner det igjen her på bloggen.

Hilsen x-blogghora!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

inmyheels

inmyheels

24, Kristiansand

Jeg er Kristiane og jeg kommer fra Kristiansand men bor nå i Oslo. Her bor jeg sammen med kjæresten. Drømmen min er å bli jordmor og det målet skal jeg nok nå til slutt. Ris og ros tas imot med takk. ENJOY!

INSTAGRAM

Annonser

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits