FORSIDEN KONTAKT UKENS BLOGG INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

Morgenrutiner

Alle har vel noen rutiner man gjør hver morgen? Det har i alle fall jeg. Jeg tusler ut på badet tar opp speildøren på det lille skapet som henger over vasken og fisker ut det jeg trenger. Dette skjer mer eller mindre i søvne.

Her er de tingene jeg bruker hver eneste morgen året rundt. Tannbørste, tannkrem og deodorant er vel noe de fleste bruker så de var kanskje en selvfølge. I tillegg til de bruker jeg verdens beste hudkrem, i alle fall for meg. Jeg har tørr til kombinert hud og har slitt litt med akne, men etter at jeg har begynt med denne hudkremen har jeg nesten ikke hatt en eneste kvise (og jeg er ikke flink med rensingen). Den heter Decleor, Hydra Floral anti-pollution. Tilslutt tar jeg en liten sprut av denne herlige parafymen fra YSL. Det er helt ekte parafyme så en sprut er nok. Hvilken parafyme jeg bruker varierer litt, men jeg bruker alltid parafyme. Dette er de rutinene som aldri viker. Av og til bruker jeg rens, ganske ofte bruker jeg sminke og som regel fikser jeg håret men ikke hver dag :p

Har dere noen rutiner som alltid blir gjort?

Én kommentar

Lithanna

11.06.2013 kl.15:23

Sweet!

Morgenrutiner her er som nips og napps. Kommer ann på hvor tidlig/sent jeg kommer meg opp av sengen XD

Sette håret opp i hestehale er ivertfall ett must :p

Skriv en ny kommentar

inmyheels

inmyheels

24, Kristiansand

Jeg er Kristiane og jeg kommer fra Kristiansand men bor nå i Oslo. Her bor jeg sammen med kjæresten. Drømmen min er å bli jordmor og det målet skal jeg nok nå til slutt. Ris og ros tas imot med takk. ENJOY!

INSTAGRAM

Annonser

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits