FORSIDEN KONTAKT UKENS BLOGG INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

Inmyheels

Jeg startet denne bloggen for snart et år siden. I løpet av året har jeg blogget veldig sjeldent og det har alltid vært litt vanskelig. I høst fikk jeg meg endelig iPhone og da ble det mye lettere å få det til. Og nå følte jeg at jeg hadde lyst til å gjøre det litt grundigere.

Det jeg skulle skrive om var valget av navnet på bloggen. Jeg har alltid elsket sko og kommer antakelig alltid til å elske dem. Jeg har sikkert over 100 par stuet ned i kasser og skap i vår lille leilighet. Jeg elsker å bytte på, jeg elsker å kjøpe, jeg elsker å prøve, jeg rett og slett elsker alt ved sko. I tillegg ønsket jeg at denne bloggen skulle handle om meg og mine tanker, meninger og interesser. Derfor passet inmyheels så utrolig godt som navn på min blogg. Det er både relatert til sko og navnet sier noe om at bloggen handler om meg. Jeg er fornøyd ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

inmyheels

inmyheels

24, Kristiansand

Jeg er Kristiane og jeg kommer fra Kristiansand men bor nå i Oslo. Her bor jeg sammen med kjæresten. Drømmen min er å bli jordmor og det målet skal jeg nok nå til slutt. Ris og ros tas imot med takk. ENJOY!

INSTAGRAM

Annonser

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits