FORSIDEN KONTAKT UKENS BLOGG INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

NY HEADER

Hurra, nå har jeg fikset meg ny header og jeg er så fornøyd!! Den gamle var helt grei den, men det var den aller først headeren jeg har laget. Den dere ser over er mitt andre forsøk på header. Jeg føler jeg fant en lettere måte å lage en, denne gangen. Sist gang måtte jeg lagre så mye på pcen og de programmene er slettet nå. Og jeg har funnet ut hvordan jeg kan gjøre det uten noe mer enn paint. Hehe, ikke den mest avanserte headeren, men trenger den å være så avansert? Jeg er fornøyd og skikkelig glad for at jeg fikset den helt på egen hånd.

Nå begynner jeg å få teken på disse tekninske greiene når det gjelder blogg. Trodde aldri jeg kom til å endre på noe på bloggen min, men nå synes jeg nesten det er litt gøy!! Haha, Tenk at jeg får til ting jeg ikke hadde tippet i min villeste fantasi at jeg kom til å greie. Jeg var jo helt blåst når jeg begynte. Nå kommer det seg virkelig, sakte men sikert ;) 

Her er hele. Var den ikke fiiiin?

Nå skal jeg fortsette å utforkse dette nye "språket".

Kos dere så lenge ;)

Stikkord:

Én kommentar

Ja, får i hvert fall håpe at jeg blir fort vant til det med å stå opp tidlig - og at det blir en vane som du sier. Tror folkehøgskole er noe alle har gått av å gå i et år, så dumt du ikke har hatt det. Men gleder meg veldig selv :) Er bare å følge med på bloggen min videre, hehe. For blir å blogge om livet på folkehøgskole fra August av !

Så fin header :)

Skriv en ny kommentar

inmyheels

inmyheels

24, Kristiansand

Jeg er Kristiane og jeg kommer fra Kristiansand men bor nå i Oslo. Her bor jeg sammen med kjæresten. Drømmen min er å bli jordmor og det målet skal jeg nok nå til slutt. Ris og ros tas imot med takk. ENJOY!

INSTAGRAM

Annonser

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits